Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Machinaal Houtbewerker

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0031861

Jij bent de duizendpoot die op machinaal gebied niet voor één gat te vangen bent! Geen dag zal hetzelfde zijn want jij bent op meerdere plekken inzetbaar. Iets voor jou, deze gevarieerde fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband?

In verband met uitbreiding zoeken we iemand die qua werkzaamheden het volgende gaat doen:

  • Afstellen van de schaafbank;
  • Overige machines (leren) bedienen zoals een platenzaag en een lijmpers;
  • Allerlei werkzaamheden aan de verschillende machines;
    Daarbij kunnen ook logistieke taken voorkomen, zoals bevoorrading van de machines, het wegrijden van gereed product m.b.v. een zijlader en het laden en lossen van voorraad.

Het bedrijf waar je komt te werken beschikt over machines voor machinale houtbewerking, waaronder een schaafbank, zaag, lijmpers, schuurmachine, afkortzaag. Een moderne cnc-machine voert het machinepark aan. De volgende houtbewerkingen worden er onder meer toegepast: schaven (vierzijdig), profileren, korten, bandzagen, formaatzagen, kepen, verlijmen enz.
Dit alles ten behoeve van seriematige productie voor de meubelindustrie, verpakkingsindustrie en bouwsector (denk aan dakbalken ten behoeve van prefab constructies of halffabricaten voor (zit)meubelen.

Attentie! Bijzonder gegeven bij dit bedrijf is: je bent op woensdagmiddagen vrij! Er wordt gewerkt: dagelijks van 7.00 – 16.30 op maandag, dinsdag en donderdag, op woensdag van 7.00 -12.30 en vrijdags van 7.00 – 16.15 uur.

  • MBO 4 niveau werk en denkniveau;
  • Goede motivatie en juiste instelling om te willen leren;
  • Ervaring met machinale houtbewerking;
  • Ervaring met cnc-bediening is een pré;
  • Je houdt van afwisseling en kunt omgaan met gezonde druk.

Deze eiken houtleverancier in de omgeving van Doetinchem/Ulft, koopt via een netwerk van Europese houtleveranciers eikenhout in. Men heeft onder meer een eigen Teewood (gestoomd eiken) vervaardigd, door toepassing van een specifiek, milieuvriendelijk stoomdroogproces, waardoor het eiken een speciale bruine kleur krijgt.

Een gevarieerde, zelfstandige baan, mogelijk voor vast. Het bedrijf hanteert de CAO voor houthandel, salaris wordt ingeschaald afhankelijk van ervaring en leeftijd..
Wil jij werken in een, van oorsprong, familiebedrijf in de omgeving van Ulft waar een gezellig team iedere dag de schouders eronder zet? De werksfeer is er goed, iedereen kent elkaar, je bent lekker op woensdagmiddagen vrij én de werkweek wordt op vrijdagmiddag gezellig samen afgesloten.
Wil je meer weten, neem gerust contact met ons op (Start People Ulft 0315-631500). Of, solliciteer direct via de button!