Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Machine operator

Start People Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0022965

Zoek jij een vaste baan als machine operator? Werken bij Sylvaphane betekent dat je een bijdrage levert aan het productieproces van een belangrijk product: flexibele verpakkingsfilms voor onder andere de medische- en voedingsmiddelenindustrie. Jij bent verantwoordelijk voor één machine en bedient het productieproces van A tot Z. Jij zorgt voor de aanvoer van de rollen, stelt de machine in op basis van orderbonnen en pakt het gereed product in.

Als machine operator bij Sylvaphane ben je volledig verantwoordelijk voor jouw eigen machine. Bij storingen probeer je deze zelfstandig te verhelpen en daarnaast voer je regelmatig kwaliteitscontroles uit.

Als je aan de slag gaat bij Sylvaphane krijg je een maatje toegewezen die jou inwerkt. In de eerste weken leer je bijvoorbeeld de rollen in de machine te hangen en het inpakken van gereed product. Binnen een aantal maanden ken jij de machine door en door en weet jij deze draaiende te houden. Uiteindelijk zal je allround opgeleid worden zodat jij verschillende machines kan bedienen. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan is er altijd een collega in de buurt die bereid is om jou uit de brand te helpen.

Je werkt toe naar een vast contract bij Sylvaphane. De eerste periode werk je via Start People, maar bij goed presteren word je (binnen een half jaar tot anderhalf jaar) overgenomen op eigen contract bij Sylvaphane. De functie is in de 3-ploegendienst, waarbij de werktijden zijn van 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 en 22:00 – 06:00. Tijdens de feestdagen en in de weekenden ben je vrij!

Jouw taken in een notendop:

 • Jij voert continu grondstoffen aan voor jouw machine om ervoor te zorgen dat de productie blijft draaien
 • Jij stelt het paneel in om onder andere de lastijd, temperatuur, lengte en hoeveelheid aan te geven
 • Jij houdt jouw machine nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat er geen storingen optreden, wanneer er wel storing ontstaat probeer jij deze zelfstandig op te lossen
 • Jij pakt de producten in die uit jouw machine komen

Als machine operator werk jij graag met je handen en beschik je over een grote dosis technisch inzicht. Daarnaast hopen wij dat je het volgende meebrengt:

 • Je hebt al enige ervaring als machine operator en deze kennis kan je direct bij Sylvaphane in de praktijk brengen
 • Werken in de 3-ploegendienst is voor jou niet nieuw
 • Jouw technisch inzicht komt goed van pas tijdens het instellen van de machines
 • Wanneer jij niet in de directe omgeving van Tolbert woont, bezit je over eigen vervoer

Wat het leuk maakt om bij Sylvaphane te werken? Je komt terecht in een bedrijf dat ongeveer 200 medewerkers telt. Het team waarin je werkt is nuchter en gedreven maar vindt een lolletje op zijn tijd ook erg belangrijk. Zij waarderen het dan ook dat je een gezonde dosis humor meebrengt.

Dienstverbanden van meer dan 30 jaar zijn geen uitzondering binnen Sylvaphane en medewerkers werken daar met veel plezier. Wat er door de medewerkers het meest wordt gewaardeerd? De schone werkomgeving, het afwisselende werk, het leren kennen van veel verschillende machines en de doorgroeimogelijkheden binnen de afdeling. Zo is er een actieve personeelsvereniging en wordt er bijvoorbeeld jaarlijks een Sinterklaasfeest gehouden voor alle medewerkers met aanhang en kinderen.

Sylvaphane zoekt medewerkers die zich voor lange tijd aan hun willen binden. Daarom is hun doel om jou op korte termijn op eigen contract te nemen en uiteindelijk een vast contract te bieden. Ben jij de volgende die een vast contract krijgt bij Sylvaphane?

 • Een fulltime baan in de 3-ploegendienst voor onbepaalde tijd
 • Bij goed presteren treed je binnen een half jaar tot anderhalf jaar rechtstreeks bij Sylvaphane in dienst
 • Een bruto uurloon van €12,56 inclusief ploegentoeslag. Krijg jij rechtstreeks een contract aangeboden? Dan heb je recht op een loonsverhoging.
 • Een maximale reiskostenvergoeding van €4,05 per dag, waarbij reiskosten tot 10 km niet vergoed worden
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis

Ben jij enthousiast over deze functie? Maak dan nu van deze vacature jouw nieuwe baan! Dit kan door te klikken op de “Solliciteer direct” button. Heb je toch nog vragen? Deze beantwoorden wij met plezier! Bel of mail ons via 050-3694330 of groningen@startpeople.nl. Je kan ons ook een bericht sturen via Whatsapp via 06-83301389.