Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Machine operator

Start People Inhouse Serv - Van der Laan Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0042063

Gaat jouw hart sneller kloppen bij een goed draaiende productie? Bij Zwanenberg in Almelo zijn wij op zoek naar fulltime machine operators.

Als machine operator is het werken binnen een productieomgeving voor jou niet onbekend. Je hebt affiniteit met productie en processen. Samen met jouw ploegleider en productiemedewerkers ben je verantwoordelijk voor het bewaken van verschillende lijnen. Tijdens het produceren houd je de bediening onder controle en check je de kwaliteit van het product. Je verhelpt kleine storingen en voert steekproefsgewijs controles uit. Jij zorgt er voor dat alle werkzaamheden op klantniveau worden uitgezet, zowel kwalitatief als kwantitatief.

 • Je hebt ervaring als machine operator opgedaan;
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 3 of een vergelijkbare opleiding. Een VAPRO opleiding is een pré;
 • Je bent flexibel inzetbaar en kan fulltime in 2 ploegendienst werken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen en de werkplekken binnen Zwanenberg te leren kennen.

Bij Zwanenberg vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn plek zit. Binnen ons familiebedrijf ben je geen nummer, maar onderdeel van een groot geheel. Samen zijn we verantwoordelijk voor het produceren en exporteren van vleeswaren, snacks, vleesconserven, soepen, sauzen, vegetarische producten en halal producten over de hele wereld. Enkele bekende merken zijn Kips, Plumrose en Zwan. We investeren in training & ontwikkeling en staan altijd open voor nieuwe ideeën of werkwijzen. De werksfeer is goed en we geven onze medewerkers veel verantwoordelijkheid. Voel je welkom bij Zwanenberg!

Naast dat wij jou niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving bieden wij jou ook:

 • Voldoende begeleiding, op je eerste werkdag start je in een interne opleidingstraject;
 • Een fulltime baan voor de langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een passend salaris afhankelijk van je werkervaring. Minimaal €1900,- maximaal €2300,- exclusief toeslagen!
 • Een standaard ploegentoeslag van 20%;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer met een maximum van €8,40 per dag;
 • Start People beschikt over een opleidingsbudget en bieden wij je graag de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Wat bieden wij nog meer?
Verder bieden wij een duidelijk overzicht van je vakantiedagen middels een persoonlijk portaal en kan je deel nemen aan een collectieve zorgverzekering. Wij bieden voldoende vakantiedagen aan, je verwerft bij elke volledige gewerkte maand aanspraak op zestien uur vakantie.

Voor meer informatie kan je bellen naar 0546-874101 of mailen naar vanderlaan@startpeople.nl

Ben jij nog steeds enthousiast en wil jij onderdeel zijn van dit prachtige bedrijf? Solliciteer dan via onderstaande ‘solliciteren’ button.