Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Machine operator

Start People Leiden

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0042636

Ben jij een bikkel die graag met zijn handen werkt? Hou jij van fysiek zwaar werk waar je direct resultaten ziet? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als operator ga je aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in publieke bestrating. Van specifieke producten als stoepranden en verkeerstegels tot de normale stenen die we dagelijks in het straatbeeld zien; zij produceren deze. Je bent in de kantelhal samen met je collega's verantwoordelijk voor het afwerken en uitspuiten van deze producten. Naast dat je in deze functie een echte bikkel moet zijn, is het ook belangrijk dat je nauwkeurig kan werken. De producten die je af gaat spuiten kunnen variëren in allerlei maten en vormen en moeten er allemaal hetzelfde uit komen te zien. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en dat je goed kan communiceren; zeker voor de veiligheid erg belangrijk!

  • Je kan goed communiceren en beheerst de Nederlandse taal;
  • Je houdt van hard werken, maar kan ook nauwkeurig werken;
  • Kennis en ervaring is mooi meegenomen;
  • Je kan goed zelfstandig werken.

Het bedrijf is onderdeel van een mondiale producent en distributeur van hoogwaardige bouwmaterialen en -producten met organisaties in 31 landen, 87.000 werknemers en 3.800 locaties. Door constant te innoveren, vinger aan de pols te houden bij de klant en maatwerkoplossingen te bieden heeft de organisatie de positie van marktleider in de publieke bestrating in Nederland verworven. De organisatie beschikt over een uitgekiende mix van 8 productielocaties waar zowel bulkproducten als specials worden geproduceerd. In het totaal zijn er zo'n 350 medewerkers werkzaam, waarvan het merendeel in de productie.

  • Een salaris van €2040 bruto per maand
  • Een fulltime functie voor 40 uur in de week
  • Een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot vast contract
  • Reiskostenvergoeding