Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Machine operator

Start People Inhouse Services - Lupack Raalte

Standplaats
Raalte
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0048570

Als Operator maak je de lekkerste (vegetarische) knakworsten en rookworsten! Wij zijn veel aan het ontwikkelen op vega gebied, zo maken wij de bekende Unox knakworsten en Hema rookworst!
Er zijn diverse plekken waar jij als operator aan de slag kunt! Zo is er de afdeling Deegbereiding, waar jij het vlees tot een deeg bereid voor de lekkerste rook- en knakworsten.
Ook is er de afdeling Etiketteer waar jij er voor zorgt dat de juiste producten worden voorzien van de juiste etiketten.
Onder het genot van een kopje koffie zullen wij bepalen welke afdeling het beste bij jou past!

  • Bereid om in 3-ploegen te werken;
  • Ervaring als operator;
  • Ervaring in de Food is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in verband met veiligheidsvoorschriften.

Lupack in Raalte maakt de allerlekkerste knak- en rookworsten! Lupack is onderdeel van de grote internationale organisatie Zwanenberg, de producten gaan de hele wereld over. De locatie is goed te bereiken via Deventer, Zwolle en Almelo.

  • Een tijdelijk contract van 7 maanden via Start People. De intentie is uiteraard dat je voor de langere termijn bij Lupack blijft! Het is een fulltime functie voor 36,25 uur per week.
  • Het uurloon is €13,80 bruto. Hierover ontvang je 20% toeslag. Dit komt op €2600 bruto per maand voor een 36,25 uur werkweek.
  • Start People biedt een digitaal platform waar je alles kan terug vinden over je werkplek zoals: je overeenkomst, loonstroken en reserveringen. Je kan zelf je verlofuren inboeken waarna deze automatisch uitbetaald worden! Handig!
  • Inloggegevens voor GoodHabitz waarmee jij online trainingen kunt volgen om jezelf verder te blijven ontwikkelen.

Spreekt bovenstaande jou aan?! Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via lupack@startpeople.nl, bel via 0572-366031 of solliciteer direct!