Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Machine operator

Start People Groningen XL

Standplaats
Zoutkamp
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0049143

Ben jij op zoek naar een fulltime baan voor langere tijd, waarbij jij jezelf kan ontwikkelen tot operator? Word dan machine operator bij Heiploeg in Zoutkamp!

Direct na de vangst wordt de vis verwerkt, gesorteerd, gekoeld of diepgevroren verpakt en gedistribueerd. Jij hebt als operator hier een belangrijke rol in! Want jij beheert en controleert het productieproces van jouw lijn. Jij zorgt ervoor dat de machines goed draaien en dat het product van goede kwaliteit is. Dit doe je door:

 • Het signaleren en oplossen van afwijkingen en storingen binnen het productieproces;
 • Het verlenen van assistentie tijdens de stops en het ondersteunen van de technische dienst bij de uitvoering van storingswerkzaamheden;
 • In-, af- en omstellen van machines, apparatuur en reinigingssystemen;
 • Ombouwen en fine-tunen van de productielijn(en);
 • Schoonhouden van apparatuur en werkomgeving.

Met jouw technische inzicht doe jij er alles aan om machines draaiende te houden. Jij wilt meer leren op het gebied van techniek en jij wil je graag ontwikkelen tot volwaardig operator. Daarnaast beschik jij over goede communicatieve vaardigheden. Dit is belangrijk omdat jij als operator het aanspreekpunt bent voor de productiemedewerkers. Verder verwachten wij van jou:

 • Dat jij beschikt over MBO werk- en denkniveau;
 • Dat jij aantoonbare affiniteit hebt met techniek;
 • Dat jij de Nederlandse taal goed beheerst in verband met de (voedsel)veiligheid.

Omdat de werkzaamheden fysiek zwaar kunnen zijn is het belangrijk om lichamelijk in goede gezondheid te zijn.

Heiploeg International BV maakt deel uit van de Parlevliet en van der Plas Group en is de grootste leverancier van schaaldieren in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zoutkamp, waar dagelijks meer dan 400 medewerkers hun werkzaamheden verrichten. Zij zorgen iedere dag voor het verwerken van hoogstaande producten in een hypermoderne verwerkingsfabriek. Heiploeg is een snelgroeiende organisatie met ambitieuze uitbreidingsplannen die in de komende jaren worden gerealiseerd. De productie van Heiploeg, gevestigd in Zoutkamp, bestaat uit de afdelingen Expedition, Preparing en Packaging. De cultuur binnen de organisatie kenmerkt zich door haar informele en open karakter. Van origine is de organisatie een echt familiebedrijf waarvan de geschiedenis terug gaat naar de 19e eeuw.

Jij komt in een omgeving te werken die gedreven wordt door passie en betrokkenheid. Jij gaat fulltime aan de slag bij Heiploeg en ontvangt een tijdelijk dienstverband bij Start People. Heiploeg is een bedrijf die investeert in haar medewerkers. Laat jij zien dat jij de investering waard bent? Dan liggen er voor jouw kansen op het gebied van doorgroeimogelijkheden en een contract voor onbepaalde tijd bij Heiploeg. Verder kun je rekenen op:

 • Een bruto uurloon tussen de € 12,83 en € 16,59;
 • Tussen 18:00 en 23:00 uur ontvang je nog een een toeslag van 20%, tussen 23:00 en 06:00 uur is deze toeslag 35%;
 • Bij goed functioneren is er op termijn zicht op een vast contract;
 • Maximaal 10,- per dag reiskostenvergoeding

Ook bieden wij jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; we hebben voor onze flexkrachten meer dan 100 online trainingen beschikbaar. Je kunt hier onbeperkt van gebruik van maken zonder dat je hiervoor hoeft te betalen!

Klinkt het als een toffe baan? Solliciteer dan snel door je cv en motivatiebrief achter te laten door middel van de button. Mocht je naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met ons via 050-369 4310