Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Machine Operator

Start Coca Cola

Standplaats
Dongen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0061157

Beschik jij over de nodige ervaring als operator en heb jij altijd al voor een bedrijf willen werken dat wereldwijd bekendheid geniet en goede arbeidsvoorwaarden heeft? Dan is dit jouw kans!

Voor onze opdrachtgever Coca-Cola European Partners in Dongen, onder de rook van Tilburg, zijn wij op dit moment opzoek naar Operators die zowel parttime (24 uur) als fulltime (40 uur) inzetbaar kunnen zijn. In deze functie zal je, samen met je collega's, zorg gaan dragen voor het soepel laten verlopen van de verschillende productielijnen. Hierbij zal je machines gaan instellen en ombouwen, kwaliteitscontroles gaan nemen en indien nodig storingen oplossen.

Om in aanmerking te komen voor een baan als procesoperator/operator bij Coca-Cola is het belangrijk dat je jezelf herkend in het onderstaande profiel:

 • Je bent paraat om in een 3-ploegensysteem te werken. De werktijden zijn als volgt: 07:00-15:00, 15:00-23:00, 23:00-07:00.
 • Je hebt relevante werkomgeving opgedaan als operator en hebt enige affiniteit met techniek en de voedingsmiddelenindustrie.
 • Je bent fysiek sterk en hebt geen moeite met het staan op je benen voor de duur van 8 uur, afgetrokken van pauzes.
 • Je bent in het bezit van een Vapro-diploma, echter is dit een pré.
 • Je bent woonachtig in Tilburg of haar directe omgeving. Bij directe omgeving kun je bijvoorbeeld aan Breda of Den Bosch denken.

Coca-Cola is een wereldwijd bekend bedrijf met over de hele wereld duizenden werknemers. In Nederland heeft Coca-Cola twee locaties waarvan de productielocatie hier in Dongen zit. Bij de Locatie in Dongen werken ongeveer zo'n 325 werknemers, verdeeld onder personeel op de vloer en op kantoor. Coca-Cola staat bekend om haar goede arbeidsvoorwaarden en met name het respect waarmee er op de werkvloer met elkaar wordt omgegaan. Er wordt erg gemikt op diversiteit.

Wanneer jij aan de slag gaat bij Coca-Cola European Partners bieden wij jou het volgende aan:

 • Een uurloon van €15,05 per uur. dit is exclusief een toeslag van 30% (avondshift) en 40% (nachtshift).
 • Een vergoeding van je reiskosten.
 • Een vast dienstverband bij goed functioneren.
 • De mogelijkheid om jezelf wekelijks of maandelijks uit te laten betalen.
 • Een fulltime of parttime dienstverband.
 • Vast werk.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt? reageer dan snel en wij zullen op korte termijn contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wil je jouw sollicitatieprocedure sneller laten verlopen? Stuur dan met jouw CV gelijk een referentienummer op.