Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Machine operator Glasindustrie

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0054095

Wil jij aan de slag als machine operator bij Scheuten Glas dan draag jij iedere dag je steentje bij aan een product wat onmisbaar is in onze samenleving, namelijk GLAS. Iedere dag worden wereldwijd prachtige woningen en gebouwen voorzien van glas en ook geluidsschermen langs autosnelwegen worden gemaakt van glas.

Op de productielocatie van Scheuten in Venlo vinden alle voorbereidingen plaats, zodat het glas tijdig zijn weg vindt naar de eindbestemming. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar nieuwe operators glasindustrie die fulltime in een 3-ploegendienst willen werken. Op deze werkplek heb je vriendelijke en gezellige collega's om je heen en is er oog voor jouw ontwikkeling.. Dat is zo helder als glas! Ben je al nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Als operator glasindustrie ga jij kennis opdoen van de verschillende bewerkingsmachines.

Iedere machine wordt bediend, ingesteld en omgesteld door vakmensen. Wil jij ook één van deze vakmensen worden en wil jij werken met leuke mensen binnen een informele werksfeer? Wacht dan niet met solliciteren en kom in actie.

Bij Scheuten glas is er ook een mooie bonusregeling voor alle medewerkers. Elk kwartaal wordt er een extra bedrag uitgekeerd wat kan oplopen tot wel €2500 bruto op jaarbasis!

  • Je hebt een hands-on mentaliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en kunt nauwkeurig werken;
  • Je bent flexibel, fulltime beschikbaar en bent bereid om in 3-ploegendiensten te werken;
  • Je bent in staat om fysieke werkzaamheden te verrichten;
  • Je kan omgaan met een pc en je kunt handelingen uitvoeren in het productiebesturingssysteem;
  • Je hebt een redelijke beheersing van de Nederlandse en/of Duitse taal;
  • Als je enige ervaring hebt opgedaan in een productieomgeving en/of kan omgaan met hal- en portaalkraan, of met CNC gestuurde machines is dat een pre.

Misschien heb jij al veel van Scheuten gehoord en ben je ook al nieuwsgierig geworden hoe Scheuten er van binnen uitziet. Dan kan je middels dit filmpje alvast een kijkje nemen:

https://www.youtube.com/watch?v=v9-8hYXCKyA

Glas is vaak onzichtbaar. Jij als medewerker van Scheuten bent dat zeker niet.

Dit zijn de voorwaarden in een notendop:

  • een fulltime baan van 38 uur per week;
  • een startsalaris van EUR 2305 bruto per maand. Ieder jaar krijg je er een periodiek bij, dus je salaris zal zeer zeker groeien de komende jaren;
  • een reiskostenvergoeding van EUR 0,15 per kilometer;
  • bij Scheuten glas is er ook een mooie bonusregeling voor alle medewerkers. Elk kwartaal wordt er een extra bedrag uitgekeerd wat kan oplopen tot wel €2500 bruto op jaarbasis!

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Wij zullen binnen 2 dagen telefonisch contact met je opnemen en je uitnodigen voor een kopje koffie op onze vestiging. Na dit gesprek zal er een gesprek ingepland worden bij Scheuten Glas voor een rondleiding. Zijn jullie van beide kanten enthousiast? Gefeliciteerd met je nieuwe baan!