4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Machinebediende dagdienst

Start People Roermond

Standplaats
Reuver
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
4048000134

Ben jij de technische kandidaat die wij zoeken en deins jij niet terug voor kleine storingen aan een machine? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in Reuver zijn wij op zoek naar fulltime Machine Operators.

Als Machineoperator doe je kennis op over vier verschillende machines in de productie omgeving van onze opdrachtgever. Deze machines vormen een onderdeel van het productieproces. Je zorgt voor de bediening van de machines. Ook stel je af en toe bij waar nodig en verhelp je kleine storingen.

  • Je hebt kennis van techniek;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar in dagdienst;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.

Onze opdrachtgever is een informele organisatie in de metaalbranche waar bij goed functioneren veel doorgroeimogelijkheden zijn en bovendien is er kans op een vaste baan. Het betreft een bedrijf waar de productie vlekkeloos overloopt in het warehouse. Er is veel aandacht voor het personeel en er is een gezellig team werkzaam, waardoor je je snel thuis voelt. Het bedrijf is gelegen in Reuver en is goed te bereiken vanuit Venlo, Roermond, Helmond, Sittard, Weert en Venray. Kortom, het bedrijf waar jij je toekomst wil doorbrengen!

  • Een full time baan met bij goed functioneren kans op doorgroeimogelijkheden en een vaste aanstelling;
  • Marktconform salaris;
  • Leuke uitjes met collega's en een borrel op zijn tijd.

Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan snel!