Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Machinebediener in Sneek

Start People Sneek

Standplaats
Sneek
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1170004119

In het magazijn van ruim 33.000 m² werk je als Machineoperator de gehele dag met diverse staalproducten. Je hoofdtaak bestaat uit het bedienen van boor- en zaagmachines. Tevens is het laden- en lossen een onderdeel van je werkdag. Als de staalproducten door jou op maat zijn gemaakt, zorg je dat ze verzendklaar liggen en in de vrachtwagen geladen kunnen worden. Ook ben je bereid om diverse voorkomende werkzaamheden (voornamelijk orderpicken) in het magazijn te verrichten.

Binnen een inwerkperiode krijg je alle werkzaamheden in de vingers en zorg je samen met je collega's voor een gestructureerd proces en tevreden klanten! Heb je de uitzendperiode met succes doorlopen? Dan kom je in aanmerking voor een dienstverband bij de organisatie, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Tijdens de werkzaamheden staat veiligheid boven alles. Je krijgt alle persoonlijke beschermingsmiddelen tot je beschikking en werkt met uitstekende bedrijfsmiddelen. Iedere dag opnieuw is het doel dat iedereen weer veilig thuis komt, ''met elkaar, voor elkaar''

Als machineoperator binnen een logistieke organisatie weet jij dat bewerkingen een belangrijk onderdeel zijn binnen het logistieke proces. Want op tijd leveren betekent tevreden klanten. Binnen ons team ben jij dan ook medeverantwoordelijk voor een juiste belevering aan onze klanten in Nederland en hebt dus een no nonsens mentaliteit. Als machineoperator ben je enthousiast, gemotiveerd en leergierig. Je werkt graag in een team en durft vragen te stellen aan je collega's/leidinggevende. Verder ben jij:

 • Technisch ingesteld;
 • Aantoonbare werkervaring met machines;
 • Aantoonbare werkervaring met de bovenloopkraan is een pré;
 • Woonachtig in de omgeving van Sneek;
 • Geldig rijbewijs B plus eigen vervoer;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen functioneren;
 • Flexibel met betrekking tot werkrooster en werktijden (2 ploegendiensten van 05:00-14:00 uur / 14:00-23:00 uur);

Heb je geen ervaring met een bovenloopkraan? Geen zorgen! Je wordt helemaal ingewerkt zodat je de kneepjes van het vak leert. Uiteindelijk doe je een training examen en ontvang je een certificaat voor het werken met de bovenloopkraan.

Onze opdrachtgever is een relatie van Start People in de omgeving van Sneek met een nuchter Fries karakter. De opdrachtgever behoort tot de modernste staalleveranciers in Europa. Dit familiebedrijf is al generaties lang toonaangevend als staalhandelaar in de regio.

 • Een fulltime baan binnen een prachtige organisatie die in beweging is;
 • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Je bent dus vrij in het weekend!
 • Een goed bruto maandsalaris van ongeveer €1.950,- (afhankelijk van leeftijd en ervaring), exclusief een aantrekkelijke ploegentoeslag van 20%;
 • Een passende toeslag bij overwerk;
 • Werken in een twee ploegendiensten (05:00-14:00 uur / 14:00-23:00 uur), waarbij de cyclus week op week af is;
 • Uitzicht op een dienstverband bij de opdrachtgever met kans op een vaste aanstelling.

Start People maakt onderdeel uit van USG People. We hebben een landelijk netwerk van 130 vestigingen. Werken via Start People betekent werken bij een leuke, open en kwaliteitsgerichte organisatie. Start People wil graag het verschil maken. Door goed contact te onderhouden met onze flexkrachten en opdrachtgevers zorgen we ervoor dat we weten wat er speelt. We bieden opleidingen, trainingen en zorgen ervoor dat je de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen krijgt. We zijn altijd goed bereikbaar via de telefoon, e-mail en Whatsapp. Als je gaat werken via Start People ontvang je een account van Goodhabitz ter waarde van € 199,- waarin je diverse leuke en interessante online trainingen kunt volgen. Je kunt bij ons terecht voor tijdelijke functies maar ook zeker als je op zoek bent naar een vaste aanstelling. Het matchen van opdrachtgever en kandidaat voor de lange termijn is waar wij voor gaan!