Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijn assistent

Start People Enschede

Standplaats
Almelo
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0044181

Wil jij graag 12,56 bruto per uur verdienen en een vaste baan voor 40 uur in de week ? Steek jij graag je handen uit de mouwen en help je graag anderen in hun werk? Dan zoeken wij jou!

In deze functie ga je magazijnmedewerkers en heftruckchauffeurs ondersteunen bij hun werkzaamheden. Doordat er veel mensen hun huis opknappen en het in de woningmarkt heel goed gaat is er extra veel vraag naar bouwmaterialen. Jij zorgt er samen met jou collega's voor dat de goederen gelost en verzameld worden en ondersteund waar nodig. Het .salaris ligt op 12,56 bruto per uur en het betreft een fulltime functie in de dagdiensten (maandag tot en met vrijdag).

Interesse? Bel gerust met je vragen naar Start People, 053-4814600 of stuur ons een whatsapp berichtje: 06-24920758.

Om voor deze tijdelijke functie in aanmerking te komen vragen wij het volgende:

  • Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar;
  • Je hebt goede kennis en beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent fysiek sterk;
  • Je bent gemotiveerd, gedreven, flexibel en positief ingesteld.

Het bedrijf is gevestigd in Nijverdal, goed te bereiken vanuit Almelo en Wierden. Het is een groothandel en leverancier in bouwmaterialen. Er wordt elke dag hard gewerkt en samen met je collega's zorg je er voor dat de goederen op tijd klaar staan om op tijd bij de klanten te worden afgeleverd. Uiteraard is er naast het harde werken ruimte voor een goede grap en een gezellig praatje.

  • Per direct werk voor onbepaalde tijd en 40 uur in de week;
  • Werk waarbij je in de avonden en weekenden vrij bent;
  • Salaris ligt op 12,56 bruto per uur;
  • Lekker fysiek bezig mogen zijn;

Een structurele functie waarbij je in eerste instantie dienst komt van Start People.

Benieuwd om welk bedrijf het gaat? Bel gerust met je vragen naar Start People, 053-4814600 of stuur ons een whatsapp berichtje: 06-24920758.