Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijn Medewerker

Start People Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0019477

Heb jij affiniteit met de logistiek en vind je het leuk om te werken tussen A-merk gereedschappen? Voor deze organisatie in Eindhoven hebben wij een fulltime Orderpick functie openstaan waarbij je met de EPT mag rijden. Voor een nog beter beeld van de functie omschrijven we hieronder hoe een dag er voor jou uit ziet:

Tijdens de dag-start bespreek je met de teamleider wat je taak van deze dag zal zijn. Het warehouse is namelijk opgedeeld in drie hallen en je rouleert qua taken. In de eerste hal ben je aan het orderpicken met een handscanner en een kar. Hier maak je veel meters. In de tweede en derde hal rijd je op een EPT en verzamel je de grotere producten. Je bewaakt voornamelijk de voorraad en maakt de orders klaar.

Middels de pakbonnen controleer je of je de juiste producten hebt gepickt en bewaak je het overzicht/voorraad;

  • Als je ervaring hebt met het orderpicken en het rijden op een EPT is deze functie jou op het lijf geschreven;
  • Het is belangrijk dat je jezelf aan verschillende veiligheidsregels houd;
  • Mocht het niet zo druk zijn dan neem je zelf het initiatief om de werkplek op te ruimen/schoon te houden.

Deze organisatie in Eindhoven is gespecialiseerd in A-merk gereedschap. Ze hebben een groot magazijn en reparatie centrum bij hun hoofdkantoor in Eindhoven. Het magazijn team bestaat uit een gezellige groep die naast het harde werken ook tijd maakt voor een praatje.

Je werkt bij deze organisatie in dagdienst.

  • Elke dag werk je vanaf 8:30 uur tot 17:00 uur.
  • Het is een fulltime functie met uitzicht op een vaste baan;
  • Op vrijdag kun je een uurtje eerder van je weekend beginnen, dan stop je al op 16:00 uur!
  • De salarisindicatie is vanaf 21 jaar en ouder conform CAO €11,52 per uur.