Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Magazijn medewerker

Start People Apeldoorn

Standplaats
Uddel
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0002601

Als magazijnmedewerker draag je bij aan het goed laten verlopen van alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn. Zo ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van binnenkomende goederen en het verzamelen en verzendklaar maken van verschillende orders. Daarnaast zorg jij ervoor dat alle binnenkomende goederen zijn gecontroleerd en geregistreerd. Doordat jij afwijkingen snel signaleert en hier juiste vervolg actie op zet, blijft de klanttevredenheid hoog. Goede ideeën die jij hebt om het werkproces nog soepeler te laten verlopen, deel jij met je manager omdat jij effectief en efficiënt werken belangrijk vindt.

Kan jij snel schakelen en weet je goed het overzicht te behouden? Staat de klant bij jou altijd voorop? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als magazijnmedewerk(st)er is dit namelijk belangrijk. Daarnaast voldoe jij aan de volgende kenmerken:

  • Je bent een harde werker;
  • Je bent fulltime beschikbaar en vindt het geen probleem om op zaterdag te werken;
  • Je hebt een rijbewijs en eigen vervoer.

Voor de functie van magazijnmedewerker is het vooral belangrijk dat jij over een gemotiveerde werkmentaliteit beschikt. Sta jij te popelen om aan het werk te gaan en ben jij erg enthousiast geworden van het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel!

De organisatie waar je komt te werken is gevestigd in Uddel en is Europa’s grootste Outdoor Living Mall. Ze leveren diverse tuinmeubels en tuinproducten om ervoor te zorgen dat de klant volop kan genieten van het zijn/haar tuin. Het bedrijf wordt gekenmerkt door de flexibele en mensgerichte organisatiecultuur en de zelfsturende – maar soms wat chaotische – werkomgeving maken het een uitdaging om hier te werken. Doordat de vraag vanuit de klant blijft groeien, maak jij nu kans om hier deel van uit te gaan maken!

Als magazijn medewerker krijg je een leuke baan waar jou de kans wordt geboden om mee te groeien met de organisatie. Daarnaast krijg jij:

  • Een fulltime baan voor onbepaalde tijd met kans op een vaste aanstelling bij het bedrijf;
  • Gratis fitnessen voor- of na werktijd;
  • Gratis genieten in de sauna, bubbelbaden en jacuzzi’s voor- of na werktijd;
  • Een startsalaris van €1750,- bruto per maand (vanaf 22 jaar en ouder);
  • Iedere vrijdag- en zaterdagavond gezellige bedrijfsborrels;
  • Jaarlijks een leuke bedrijfsbarbecue!