Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijn Medewerker

Start People Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0019477

Heb jij affiniteit met de logistiek, lijkt het je leuk om te werken tussen A-merk gereedschappen en ben je opzoek naar een veelzijdige functie in een groeiende organisatie? Dan lees snel verder want wij hebben een geschikte vacature voor jou beschikbaar!

Hoe ziet zo een werkdag eruit?

Tijdens de dag-start bespreek je met de teamleider wat je taak van deze dag zal zijn. Het warehouse is namelijk opgedeeld in drie hallen en je rouleert qua taken waardoor je een veelzijdige functie bekleed.
In de eerste hal ben je aan het orderpicken met een handscanner en een kar. Hier maak je veel meters. In de tweede en derde hal rijd je op een EPT en verzamel je de grotere producten. Uiteraard bewaak je de voorraad en maak je de orders klaar.
Middels de pakbonnen controleer je of je de juiste producten hebt gepickt en bewaak je het overzicht/voorraad.

Je bent in Eindhoven fulltime werkzaam in de functie als magazijn medewerker

  • Je hebt ervaring opgedaan als logistiek- of magazijnmedewerker;
  • Het is een pré wanneer je ervaring hebt opgedaan met het rijden op een EPT;
  • Het is belangrijk dat je jezelf aan de veiligheidsregels houd;
  • Mocht het niet zo druk zijn dan neem je zelf het initiatief om de werkplek op te ruimen/schoon te houden.

Doordat de organisatie flink groeiend is en in Juni 2021 weer een stuk gaat uitbreiden is het mogelijk dat de organisatie een stukje flexibiliteit van jou als werknemer verwacht. Mocht het noodzakelijk zijn om een keer over te werken of te ondersteunen op een andere afdeling is dit voor jou geen enkel probleem!

Deze organisatie in Eindhoven is gespecialiseerd in A-merk gereedschap. Ze hebben een groot magazijn en reparatie centrum bij hun hoofdkantoor gevestigd in Eindhoven. Er heerst een prettige sfeer binnen de organisatie en iedereen is toegankelijk te benaderen.
Het magazijn team bestaat uit een gezellige groep die naast het harde werken ook tijd maakt voor een gezellig praatje, dit gebeurt voornamelijk onder het genot van een kopje koffie gedurende de pauze of na werktijd.

  • Elke dag werk je in dagdienst van 8:30 uur tot 17:00 uur.
  • Op vrijdag kun je een uurtje eerder van je weekend beginnen, dan stop je namelijk al om 16:00 uur!
  • Het is een fulltime functie met uitzicht op een overname;
  • Het salaris is ouder conform en vanaf 21 jaar verdien je €11,75 bruto per uur.

Geïnteresseerd een deze veelzijdige en leuke functie? Druk dan snel op de knop van solliciteren en wie weet mag je volgende week al op een kennismakingsgesprek bij onze opdrachtgever!