Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijn medewerker

Start People Inhouse Services - Lupack Raalte

Standplaats
Raalte
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0040932

Wil jij een zelfstandige fulltime werkplek met veel verantwoordelijkheid en waarbij je heftruckwerkzaamheden afwisselt met productiewerk? Dan is deze vacature als magazijn medewerker zeker interessant voor jou!
Bij Lupack in Raalte zoeken we een eindcontroleur / magazijn medewerker op de etiketteerafdeling. Op deze afdeling worden alle lekkere worsten verpakt met het juiste etiket en verzameld op pallets. Als eindcontroleur ben jij eindverantwoordelijk van het product en controleer jij of de etiketten overeen komen met de order. Vervolgens boek je de pallet in het RKB systeem, druk je een palletsticker af en plakt deze op de pallet.
Vervolgens wikkel je de pallet in plastic en transporteert de pallet naar het magazijn op de heftruck. Nu is het product gereed om opgehaald te worden voor transport naar de supermarkten.
Je werkt samen in een team van 10 collega productiemedewerkers op de afdeling etiketteren, maar zal ook veel samenwerken met collega's in het magazijn.

Het is belangrijk dat je beschikt over een geldig heftruckcertificaat.
Verder:

  • heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in verband met veiligheidsvoorschriften;
  • ben je bereid om fulltime in 3 ploegendienst te werken;
  • ben je goed met de computer;
  • bij voorkeur heb je ervaring als heftruckchauffeur.

Lupack Raalte is een onderdeel van Zwanenberg Food Group. Zwanenberg Food Group kent een breed assortiment. Voor de Nederlandse markt produceert en distribueert Zwanenberg onder andere leverworst, droge worst en rookworst. Bekende merken zijn Kips en Huls. Zwanenberg produceert ook onder andere voor de Unilever-merken Unox en Bertolli.
Lupack in Raalte is een productielocatie waar zij bijvoorbeeld knakworsten of rookworsten maken. Tegenwoordig produceren ze ook vegetarische rookworsten voor o.a. de Hema en Unox.

Allereerst bieden wij een mooie stabiele werkplek voor de lange termijn! Je krijgt een Fase A overeenkomst voor onbepaalde tijd.
Verder bieden wij een uurloon van €12,25 bruto per uur + 31,5% ploegentoeslag tussen 18.00 - 06.00 uur. Na verloop van tijd zit je stabiel in de ploeg en ontvang je over al je gewerkte uren 20% toeslag.
Verder:

  • reiskosten van €0,12 per km vanaf 10 km enkele reis t/m maximaal 30 km enkele reis.
  • lupack is een bedrijf met een goede werksfeer. Je hebt dagelijks driemaal pauze. Er is een kantine met verse broodjes en soepen.
  • Start People heeft een digitale omgeving speciaal voor jou ingericht! Hier kan je alles op vinden zoals: je contract, loonstroken, jaaropgave, planning en reserveringen. Je kan zelf je verlof inboeken! Handig!
    Raalte is goed te bereiken via de steden Deventer, Zwolle en Almelo. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Solliciteer je vandaag? Dan nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met je op.
Mocht je verder nog vragen hebben, mail ons via lupack@startpeople.nl of bel ons via 0572-366031.