Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Magazijn medewerker in dagdiens, Parttime

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
Tiel
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
4011000185

Jij gaat per direct parttime aan de slag in ons magazijn in Tiel. Binnen ons magazijn worden verschillende functies uitgevoerd, waaronder: packer, orderpicker met EPT, hef- en reachtruckchauffeur.
Welke taken jij concreet uit gaat voeren? Dat is afhankelijk van wat er op dat moment nodig is.
Taken die o.a. voor kunnen komen (afhankelijk van jouw eerdere werkervaring):

  • Verpakken van orders
  • Controleren van orders
  • Orderpicken met behulp van EPT
  • laden en lossen van vrachtwagens
  • sorteren van goederen

Jij bent degene waar wij op kunnen rekenen als het wat drukker wordt! Het werken in een logistieke omgeving spreekt jou aan en je vindt het leuk om daarin verschillende taken uit te voeren. De ene week meer en de andere week wat minder werken is voor jou geen probleem.

  • Jij bent parttime beschikbaar (tijden in overleg / afhankelijk van drukte)
  • Werkervaring binnen de logistiek is een pré
  • Heb je geldige certificaten voor een EPT en/of Reachtruck? Laat het weten!

De organisatie is bekend in de transport en logistieke sector. Er heerst een open sfeer en een no-nonsense mentaliteit. Je ondernemerschap wordt gestimuleerd en eigen initiatief wordt beloond.

Wij bieden je een baan aan bij één van de bekendste logistieke dienstverleners in de wereld. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd waarmee jij bij goed functioneren vast voor lange tijd bij DHL kan werken. Je krijgt verder een goed uurloon van in de basis €10,41 per uur. Heb jij jouw opleiding behaald en het certificaat voor hef-of reachtruck in the pocket dan ligt jouw salaris beduidend hoger, namelijk €11,24! Tussen 18.00 en 06.00 uur krijg je daarbovenop ook nog eens 30% onregelmatigheidstoeslag, waardoor je met certificaten in de avond en nacht €14,61 bruto per uur verdient.

Verder bieden wij:

  • Pensieon opbouw vanaf 26 gewerkte weken
  • Diverse online trainingen waarmee jij jezelf kunt ontwikkelingen op het moment dat het jou uitkomt.