4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1217005862

Als Magazijnmedewerker verzamel je goederen aan de hand van binnenkomende orders van onze klanten en helpt deze met het laden van de bestelde materialen. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen welke afkomstig zijn van onze leveranciers. Daarnaast zorg je samen met jouw collega’s dat het magazijn en het buitenterrein er netjes en geordend bij liggen. Het betreft hier een fulltime functie met kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Als Magazijnmedewerker weet je van aanpakken. Je bent klantgericht, gedreven en flexibel. Je vindt het fijn om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Verder heb je:

  • aantoonbare heftruckervaring (en dus in het bezit van een geldig heftruckcertificaat);
  • een leergierige instelling met de bereidheid om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen;
  • bij voorkeur aantoonbare kennis van bouwmaterialen, maar zeker affiniteit met deze producten en ben je bereid om jouw kennis op dit gebied uit te breiden;
  • de mogelijkheid om in ploegendiensten te werken;
  • goede kennis van de Nederlandse taal.

Werken bij ons betekent werken voor de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. Wij staan graag klaar voor de klant, maar ook voor onze eigen (ruim 1200!) medewerkers. Wij zijn gevestigd in Winterswijk, dit is goed bereisbaar vanuit Doetinchem en Enschede.

Uiteraard mag je van ons ook wat verwachten. We investeren hier graag in door middel van onze eigen Academie. We vinden het namelijk van belang dat onze medewerkers de juiste kennis en vaardigheden bezitten. Verder bieden wij:

  • een uitdagende functie voor 40 uur per week.
  • een goed maandsalaris;
  • volop doorgroeimogelijkheden;