4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0019370

Wil jij aan de slag als magazijnmedewerker bij een groot farmaceutisch bedrijf? Lijkt het jou een uitdaging om te werken in een groot magazijn? En wil jij een bijdrage leveren aan de gezondheid van patiënten? Dan is deze functie bij Sharp Packaging Solutions echt wat voor jou!

Als magazijnmedewerker bij Sharp in Heerenveen combineer jij het 'werken met je handen' met administratieve werkzaamheden. Zo zorg jij ervoor dat het magazijn ordelijk blijft, voer jij controles uit en registreer je dit. Jij houdt je bezig met het opslaan, aanleveren en verwerken van goederen volgens de gestelde procedures. Omdat er met medicijnen wordt gewerkt is de kwaliteit waarborgen enorm belangrijk binnen dit bedrijf.

Jij bent dagelijks verantwoordelijk voor onder andere:

 • Het correct verwerken van inkomende goederen;
 • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles van producten die retour komen;
 • Op basis van een lijst orders picken;
 • Het beheer van de voorraad in het magazijn.

Wij zijn op zoek naar een doorzetter die graag fulltime aan de slag wil! Jij weet van aanpakken, je kunt goed samenwerken en je hebt ervaring als magazijn- of logistiek medewerker.

Daarnaast verwachten wij het volgende van jou:

 • Jij bent fulltime inzetbaar in de 2-ploegendienst (ma-vr);
 • Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie;
 • Jij bent in het bezit van een geldig reachtruck en/of heftruck certificaat (harde eis!);
 • Jij beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Jij bent in het bezit van eigen vervoer, of je woont in de buurt, zodat jij op tijd kunt zijn voor jouw dienst. De locatie is niet bereikbaar met het OV.

Sharp is een internationaal farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie en het verpakken van geneesmiddelen. Sharp is onderdeel van Packaging Group, en levert wereldwijd verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie. In Nederland hebben ze twee productielocaties: in Heerenveen en Oudehaske.

In 2018 hebben zij de productieomgeving in Heerenveen omgebouwd. Tegenwoordig worden er onder andere potjes en ampullen met vloeibare medicatie verpakt. Sharp biedt een mooie plek om ruime ervaring op te doen binnen een farmaceutische organisatie.

De locatie in Heerenveen is goed te bereiken vanaf Leeuwarden, Drachten, Sneek, Meppel en Steenwijk.

Jij ontvangt een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling in de toekomst. Jij wordt ingezet bij een grote farmaceutische organisatie, waar jij veel ervaring op kunt doen voor jouw verdere carrière. Daarnaast biedt Sharp mooie doorgroeimogelijkheden!

Natuurlijk staat er ook wat tegenover:

 • Jij ontvangt een bruto maandsalaris tussen de € 2035 en € 2200 (incl. toeslagen), gebaseerd op jouw ervaring;
 • Je hebt recht op reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis (max. €6 per dag);
 • Jij bouwt gedurende jouw dienstverband verlofuren op en je ontvangt een zomervergoeding van 8,33%!

Ga jij de uitdaging aan? Solliciteer dan direct!

Wil jij eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 058-2983400 of via sharp@startpeople.nl.