Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker

Start People Arnhem

Standplaats
Cuijk
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0023627

Een dag in het magazijn, is een dag die voorbij vliegt! Je bent gedreven in het verzendklaar maken van alle producten. Het gaat om grote rollen zonneschermen, hierdoor is het belangrijk dat je fysiek fit bent. De producten worden in de computer verwerkt en door jou klaar gemaakt om op transport te gaan. Het is belangrijk dat de producten tijdig bij de klant komen, hierdoor is jouw nauwkeurigheid enorm belangrijk.

Draai jij je hand niet om voor een strakke planning, de meest efficiënte indeling van het magazijn en zorg je ervoor dat de producten tijdig klaar staan voor verzending? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Heb jij ervaring in de functie van magazijnmedewerker of expeditiemedewerker? Woonachtig in de directe omgeving van Cuijk? Fulltime inzetbaar voor 40 uur per week? Neem dan telefonisch contact met mij op: 0263544260.

De organisatie is een fabrikant in buitenzonwering en rolluiken welke op bestelling op maat gemaakt worden. Al ruim 25 jaar specialist op dit gebied. Er werken 120 medewerkers die iedere dag met veel gedrevenheid aan de slag gaan. Het bedrijf is gevestigd in Cuijk.

Zoek jij een functie waar jij zelfstandig aan de slag kunt gaan? Fulltime kunt werken van maandag tot en met vrijdag? Reageer dan snel.
Het uurloon ligt tussen de € 10,50 en € 11,00 bruto per uur. Reiskosten worden vergoed.
De eerste periode werk je tijdelijk via Start People en bij goed functioneren heb je kans op een vast contract bij onze opdrachtgever,