Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker

Start People inhouse Oosterberg

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0026687

Krijg jij er energie van om samen met jouw collega's in te zetten voor het juist verzenden en leveren van vele en mooie producten en wil jij je graag aan het werk bij een loyale en betrokken werkgever? Solliciteer dan als Magazijnmedewerker bij Koninklijke Oosterberg, "de vriendelijkste elektro/technische groothandel van Nederland".

Als logistiek Magazijnmedewerker in Apeldoorn schakel jij tussen de orderpickers die de producten handmatig of via een automatisch systeem uit het magazijn halen en de chauffeurs die de producten vervoeren. Jij sorteert de producten die de orderpickers klaarzetten op bestelling. Pakketten van dezelfde klant zet jij bij elkaar op een pallet en de andere producten leg jij in kratten, rolcontainers of op een lengtekar bij het goede laaddock zodat het voor de goede vrachtwagen en route klaar staat. Terwijl jij de producten sorteert en verzamelt scan jij de producten zodat deze in het systeem komen en gekoppeld zijn aan de goede route en container/krat. Hierdoor weet de chauffeur tijdens de route exact waar de order ligt. Wanneer de pallet voor een klant compleet is seal jij deze in, net als grote producten die niet in een krat of container passen.

Tijdens de ochtenddienst ben jij vooral aan het verzamelen van de orders en het juist indelen van het magazijn, en tijdens de avonddienst ben jij vooral de producten aan het laden voor de chauffeurs.

Kortom als magazijnmedewerker;

 • Verzamel jij orders en zet jij deze klaar voor de goede routes;
 • Scan jij de dozen zodat ze aangemeld zijn voor de route;
 • Stapel jij dozen op een rolcontainer of een pallet;
 • Stapel jij grote producten over en seal jij deze in;

Als Magazijnmedewerker;

 • Ben jij parttime beschikbaar voor langere tijd;
 • Ben jij beschikbaar voor 2-ploegen (6:00 tot 15:00 en 15:00 tot 00:00);
 • Heb jij eigen vervoer en kun jij makkelijk in Apeldoorn komen.

Koninklijke Oosterberg, "de vriendelijkste elektrotechnische groothandel van Nederland" is als familiebedrijf gegroeid naar een bedrijf met 300 medewerkers en 20 vestigingen door het hele land. Doordat zij de levering van de producten en het logistieke proces in eigen beheer hebben kunnen zij een goede dienstverlening verzorgen voor de klant. Vanwege de service die zij bieden groeien zij elkaar jaar.

Hun hoofdkantoor gaan zij komend jaar verhuizen van Zutphen naar een plek naast het distributiecentrum in Apeldoorn. In het distributiecentrum worden alle bestelde producten verwerkt en verzonden naar klanten en vestigingen door het hele land. Als Magazijnmedewerker bij Oosterberg kom jij in team blauw, de expeditie. Samen met team geel en oranje (orderpickers) bouw jij aan een geoliede machine. Oosterberg zet zich in om jou te laten ontwikkelen en bied jou de kans om een vast contract te verdienen.

Durf jij de stap aan? Bekijk wat wij jou verder kunnen bieden en solliciteer dan direct!

De vestiging in Apeldoorn is goed bereikbaar vanuit Deventer, Epe, Zutphen en Lochem

Als magazijnmedewerker werk jij via Start People bij Oosterberg waarbij jij eerst een tijdelijk dienstverband krijgt, maar zeer snel deze kunt omzetten tot vast dienstverband. Zij zoeken namelijk kandidaten die graag voor de lange termijn bij Oosterberg willen werken.

 • Als magazijnmedewerker heb jij een fulltime dienstverband;
 • Verdien jij vanaf €10,88 per uur exclusief ploegentoeslagen;
 • Ontvang jij toeslagen die op kunnen lopen tot 50%
 • Krijg jij reiskostenvergoeding van €0,19 per KM
 • Daarnaast kun jij je ontwikkelen tot bijvoorbeeld meewerkend voorman.

Interesse? Solliciteer direct!