Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker

Start People Den Haag

Standplaats
Den Haag
Opleiding
MBO
Vakgebied
Bouw
Vacaturenummer
1AV0020339

Als magazijnmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant! Je helpt de klant door de orders te verzamelen en zorgt ervoor dat de order op de juiste manier wordt afgehandeld.

Je zorgt ervoor dat de producten netjes klaarstaan. De vestiging heeft veel vaste klanten, deze zul je dus regelmatig helpen en te woord staan. Vind je het leuk om een band op te bouwen met de klant en om klantcontact te combineren met magazijnwerkzaamheden? Dan is deze functie wellicht wat voor jou!

Als magazijnmedewerker werk je bij het afhaalcentrum. Je hebt contact met klanten en zet bestellingen klaar.

  • Je bezorgt onze klanten écht een glimlach; je doet hier graag je best voor.
  • Je gaat graag nauwkeurig aan het werk, je zet namelijk bestellingen klaar voor de professionele markt.
  • Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen en staat open om nieuwe dingen te leren.
  • Je bent klantgericht, flexibel en gedreven
  • Het is een pré als je in bezit bent van een geldig heftruckcertificaat

Het bedrijf is een groothandel in bouwmaterialen. Ze richten zich op de professionele markt, dus dagelijks heb je contact met bijvoorbeeld ervaren zzp's en aannemers uit de bouw. Je komt terecht in een klein team van 6 collega's. De vestiging hecht veel waarde aan de vaste klantenkring en investeert veel in die relaties, dit door iedereen persoonlijk te helpen en gezellig een praatje te maken tussendoor.

De vestiging is goed te bereiken met de auto vanaf Den Haag, Rotterdam, Leiden en Delft. De vestiging is wat lastiger te bereiken met het OV dus het is fijn als je een auto/scooter of fiets hebt.

Als magazijnmedewerker ga je aan de slag in een team van 6 collega's. De functie is fulltime (40 uur per week) en voor de lange termijn.

  • Het bedrijf biedt verschillende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen.
  • Een leuk informeel team met gezellige collega's.
  • Een salaris van €11,42 per uur.
  • Bij 21 jaar en ouder ontvang je een extra ADV toeslag.
  • Medewerkerskorting op het assortiment aan bouwmaterialen

Het bedrijf wilt graag z.s.m. met een kandidaat starten, dus reageer vandaag nog!