Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker

Start People Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0040788

Ben jij enthousiast en op zoek naar een baan waarbij geen ervaring is vereist? Dan zoeken wij jou! Voor een internationaal transportbedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers. Het belangrijkste? Enthousiasme en een goede mentaliteit. Door aanhoudende drukte heeft onze opdrachtgever ondersteuning nodig. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzamelen van producten, het in orde maken van bestellingen en het inpakken van deze bestellingen. Je komt te werken binnen een divers team dat wordt gekenmerkt door een gezellige werksfeer. Wij zijn op zoek naar mensen uit verschillende sectoren, heb je geen ervaring met deze werkzaamheden? Geen enkel probleem, wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Jij bent iemand die graag hard wil werken en samen met je collega’s kwaliteit wil leveren. Daarnaast voldoe je aan onderstaande eisen:

  • Je bent enthousiast en je haalt energie uit hard werken;
  • Je bent flexibel en bereidt om afwisselde diensten te werken van 06:00 tot 14:30 of van 15:00 tot 23:30.
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer zodat je op de genoemde tijdstippen aanwezig kunt zijn.

Herken jij jezelf in de bovenstaande punten? Solliciteer dan snel!

Onze opdrachtgever betreft een internationaal transportbedrijf in de omgeving Groningen.

Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week. Het salaris bedraagt € 1684,80 bruto per maand. Daarnaast krijg je een loonsverhoging wanneer je langer dan één maand werkzaam bent. Reiskosten worden tevens vergoed. Het betreft een functie tot in ieder geval het einde van dit jaar.
Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Dan zien wij jou sollicitatie graag tegemoet! Je kan solliciteren doormiddel van de onderstaande sollicitatieknop. Daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen middels het telefoonnummer 050-3694330 of het emailadres groningen@startpeople.nl. Wij komen graag met je in contact!