Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker

Start People Apeldoorn

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0042977

Ben jij iemand die niet stil kan zitten, weet van aanpakken, geïnteresseerd bent in het magazijnproces en je toont initiatief, dan ben jij degene die we zoeken!

Als magazijnmedewerker ben jij onder andere verantwoordelijk voor het verzamelen van lengtematerialen en orderdelen, het zodanig verpakken dat de materialen en onderdelen schadevrij aan komen bij de klant en je zorgt voor het inruimen van binnengekomen goederen. Samen met je collega’s let je op veiligheid en netheid op de werkplek.

Je wordt goed begeleid, krijgt duidelijke instructies en zorgt dat je productief blijft zodat je afgesproken doelstellingen haalt.
Doe jij je werk goed en laat jij zien dat je groeit zijn er uitbreiding van je werkzaamheden mogelijk.
Zie je verbeteringen of heb je goede ideeën? Leg deze dan gerust voor aan je collega’s zodat we gezamenlijk slimmer kunnen werken.

Voor deze functie werk jij fulltime in een dagdienst.

De geschikte kandidaat herkent zichzelf in de volgende eigenschappen:

  • Logistieke ervaring is een pre, maar je mentaliteit is belangrijker
  • Goede fysieke gesteldheid, omdat het werk arbeidsintensief is
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent een aanpakker die met beide benen op de grond staat en de handen uit de mouwen steekt
  • Je bent secuur en kunt langdurig focus houden
  • Je bent een teamspeler
  • Flexibel, (beperkt) overwerken is geen probleem

Het bedrijf betreft een groothandel in gevelzonweringen en alle producten die daar bij komen kijken. Denk hierbij aan verbindingselementen of aan elektronica.
Dagelijks komen er goederen binnen die door ons worden gecontroleerd op juistheid en conditie. Deze krijgen een plek in het warehouse.
Vervolgens verzamelen wij producten op basis van inkomende orders en bezorgen wij deze aan één van onze vele klanten.

Een leuke uitdaging in ons magazijn voor in ieder geval een periode t/m september 2021. Voor nu is dit een baan met een tijdelijke contract / tijdelijk werk
Salaris bepalen wij op basis van kennis en ervaring maar zit tussen de €1.600,- en €2.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.
Wij zitten gevestigd in Vaassen, in de buurt van Apeldoorn en Deventer.