Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Magazijnmedewerker

Start People 's-Hertogenbosch

Standplaats
Oss
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0045393

Wil jij als orderpicker werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Werk je hard en voel jij je gelijk thuis in een magazijn? Dan is dit de functie die jij zoekt!

Jij bent onderdeel van het logistieke team binnen een toonaangevende importeur en distributeur van Aziatische producten. Als orderpicker ben je medeverantwoordelijk voor alle operationele zaken binnen het magazijn. Bij al je werkzaamheden zijn nauwkeurigheid en ook snelheid van groot belang.

Wat ga je doen?
Jij houdt je bezig met het picken van de dagelijkse orders. Dit doe je met een EPT en een scanner! Samen met jouw collega's zorg je er voor dat de pallets op de juiste wijze gestapeld zijn en verzendklaar staan zodat het mee kan voor transport. Daarnaast ben je bezig met het lossen van vracht en controleer je de binnengekomen en uitgaande goederen. Je krijgt dus genoeg afwisseling in je werkzaamheden zodat je een diverse leuke baan hebt in een fijn team! Je hebt geen problemen met fysiek zwaar werk.

De werkdagen en tijden zijn van maandag t/m vrijdag, in verschoven diensten van 07.00 – 15.30 en 09.00 – 17.30. Iedere 2 weken wissel je van shift!

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau:
  • Werkervaring in vergelijkbare functie is een pre;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  • Je bent bereid 2 shifts te werken (07.00-15.30 en 09.00-17.30);
  • Je kunt zelfstandig werken, bent zorgvuldig, gemotiveerd, flexibel en stressbestendig.

Een van Europa's toonaangevende importeurs en distributeurs van Aziatische producten. Met een kantoor en magazijn in Oss (werklocatie) bieden zij tijdige logistiek aan grote retailers, groothandels, supermarkten en hypermarktketens in meer dan 26 landen in Europa. Op jouw werklocatie in Oss heerst een goede werksfeer en er worden altijd grappen gemaakt op de werkvloer.

In de pauze kun je lekker samen met je collega’s een potje darten of tafeltennissen, want ontspanning tussen drukke werkdagen is nou eenmaal voor iedereen heel belangrijk!
Naast hard werken en ontspannen, worden de successen gezamenlijk gevierd!

Voor deze functie krijg jij een salaris van € 11,40 bruto per uur vanaf 20 jaar. Daarnaast krijg je de mogelijkheid tot het volgen van cursussen voor je ontwikkeling.
Ben jij 18 of 19 jaar? Dan ontvang je een salaris van € 10,50 bruto per uur.
Verder kun je het volgende verwachten:

  • Een functie voor onbepaalde tijd met een fulltime werkweek van 36 uur;
  • Overwerk? Dan krijg je 125% betaald;
  • Reiskostenvergoeding a €0,19 ct per km vanaf 10 kilometer enkele reis;
  • Uiteindelijk een contract bij het bedrijf!= en dan ook salarisverhoging!