Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker

Start People Sneek

Standplaats
Leeuwarden
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0050072

Ben jij bekend met bouwmaterialen, van baksteen tot bitumen? En zou jij jezelf omschrijven als een doorzetter die zorgvuldig en resultaatgericht werkt? Word dan de beste vriend van de bouw als Magazijnmedewerker bij BMN.

Dit wordt jouw werk
Als Magazijnmedewerker ben jij een belangrijke schakel in het orderproces. Je werkt doordeweeks (niet in het weekend) in dagdienst, tussen 6 uur ’s ochtends en 6 uur ’s avonds.

Een gemiddelde werkdag bestaat voor jou uit:

 • Af en toe een goed rondje wandelen – het magazijn en het buitenterrein moeten er natuurlijk wel netjes en geordend bij liggen;
 • Het verzamelen van goederen aan de hand van binnenkomende orders van klanten;
 • Het lossen van goederen die afkomstig zijn van leveranciers;
 • Het verrichten van heftruckwerkzaamheden.

Jij bent de Magazijnmedewerker die:

 • Weet van aanpakken, graag zelfstandig werkt maar ook in teamverband;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal;
 • In het bezit van een heftruckcertificaat;
 • Mbo-werk- en -denkniveau.

Onze opdrachtgever is gevestigd in Leeuwarden en is makkelijk te bereiken vanaf Sneek, Drachten en Heerenveen. Het bedrijf biedt alle materialen voor professionele bouwers. Zij leveren vanuit de beste service en vakkundig advies, de producten en diensten aan particulieren. Het bedrijf heeft een ruim assortiment onder één dak. Van hout en plaat tot aan ijzerwaren en tegels. ruwbouw, BMN bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers, dat zich nauw verbonden voelt aan de regio. De focus ligt bij BMN op de relatie met de klant. Wanneer de klant tevreden is, is dit een groot succes voor BMN.

De ambitie van BMN is duidelijk: wij willen de beste bouwmaterialenhandel van bouwend Nederland zijn. En met onze vier beloftes maken we dat waar: de beste service, de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Dit kunnen we alleen realiseren met de juiste mensen, die net zo klantgericht zijn als wij. Zo bellen we bijvoorbeeld elke dag een deel van onze klanten om te vragen of ze tevreden zijn met ons en wat er beter kan. Jij belt je vrienden toch ook regelmatig?

Elke vestiging bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers, dat zich verbonden voelt bij hun regio. Met 83 vestigingen lijkt BMN een groot en afstandelijk bedrijf, maar dit is absoluut niet waar! Een goeie en informele werksfeer en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. De directeur mag je gewoon bij zijn voornaam noemen.

Wat bieden wij jou:

 • Tijdelijk contract van 6 maanden via Start People met uitzicht tot vast dienstverband bij de werkgever;
 • Jouw salaris als Magazijnmedewerker wordt bepaald door jouw kennis, kunde en ambitie!
 • Fulltime functie voor 40 uur per week (maandag t/m vrijdag van 8.00 uur t/m 17:00 uur);
 • ADV-vergoeding van 4,7% over het bruto uurloon;
 • Opbouw van 8,33% vakantiegeld;
 • Werkschoenen.