Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Magazijnmedewerker

Start People Recticel B.V.

Standplaats
Wageningen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0058451

Lekker fulltime aan de slag in het magazijn van een grote matrassenfabrikant? Allround bezig zijn in het magazijn met gezellige collega's? Plan een rondleiding met ons bij Recticel in Kesteren en wie weet ga jij deze week nog aan de slag!

Samen met je collega's zorg je ervoor dat het logistieke proces goed verloopt. Jij transporteert de goederen, verpakt deze goederen en maakt ze verzendklaar. Dit doe jij zo snel en nauwkeurig mogelijk zodat de klant een nette pallet met matrassen ontvangt. Dit zijn niet zomaar klanten, want Recticel produceert matrassen voor onder andere Beter Bed, Jysk en M-Line! Alles in orde en tijd over? Dan pak jij tijdelijk werk op van collega's zoals het laden en lossen van de vrachtwagens. Natuurlijk zonder schade en conform de planning.

Jij komt terecht in een hecht team die bestaat uit ongeveer 6 collega's. De werktijden bestaan uit een fulltime week, maandag tot en met vrijdag van 06:00 - 14:05 en van 14:05 tot 22:10 uur, dit zal om de week wisselen. Er wordt een tijdelijk dienstverband met kans op overname door Recticel zelf afgegeven. Er is voor langere tijd fulltime vast werk beschikbaar. Ben jij de logistieke topper die we zoeken? Lees dan snel verder!

Als magazijnmedewerker ben jij een betrouwbare kracht die logistieke ervaring heeft. Kan jij met een EPT-rijden en pallets vervoeren? Top! Jouw werkplek is in het magazijn en jij zorgt er met jouw collega's voor dat dit een veilige plek is om te werken.

Daarom verwachten wij dat jij als magazijnmedewerker nauwkeurig en veilig te werk gaat en alle richtlijnen in acht neemt. Voor deze functie verwachten wij dat jij:

  • Fulltime beschikbaar bent in 2-ploegen;
  • Beschikt over eigen vervoer (Door de ploegendienst is er géén OV mogelijk);
  • Ervaring hebt in de logistiek;
  • Ervaring hebt of ervaring wil op doen met een EPT (Elektronische Pallet Truck);
  • Zowel samen als zelfstandig kunt werken.

Recticel is een bekendheid in de omgeving van Kesteren. Het grote productiebedrijf fabriceert schuim voor matrassen voor de grote merken. Het schuimt gaat over verschillende afdelingen waar bewerkingen aan het schuim worden gedaan. Op de afdeling expeditie, waar jij aan de slag gaat, werkt een hecht team van ongeveer 6 medewerkers. Op deze afdeling wordt alles gereed gemaakt voor verzending naar onze klanten. De functie heeft het volgende materieel tot de beschikking: Heftruck, stapelaar, Elektronische Pallet Truck (EPT), pompwagen en wikkelrobots. Recticel ligt dicht langs de snelweg (A15) waardoor het makkelijk te bereiken is vanuit Nijmegen, Amersfoort, Arnhem en Wageningen.

Onze nieuwe magazijnmedewerker bieden wij naast een uitdagende baan, het volgende:

  • Een uurloon van €12,70 incl ploegentoeslag;
  • Vast werk (full time) voor langere tijd;
  • Tijdelijk contract met kans op overname door Recticel;
  • Mogelijkheid om kosteloos je heftruckcertificaat te halen;
  • Reiskostenvergoeding tot €7,45 netto.