Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker

Start People Inhouse Services - Bolletje Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0058555

Als Logistiek Medewerker bij Bolletje in Almelo zorg jij ervoor dat iedereen blijft zeggen: ‘Ik wil Bolletje!’. Wanneer je langs de schappen loopt in de supermarkt en daar de heerlijke producten van Bolletje ziet liggen mag jij met trots zeggen dat jij ervoor hebt gezorgd dat deze producten daar terecht zijn gekomen. De afdeling Magazijn ontvangt alle goederen die nodig zijn voor de productie. Na controle op juistheid en aantallen worden de goederen ingeslagen en opgeslagen volgens de geldende eisen. Vervolgens lever jij als magazijn medewerker de goederen op aanvraag aan de juiste productieafdelingen. Ook worden vanuit het magazijn in Almelo de geproduceerde producten in vrachtwagens geladen die het aan alle winkels in Nederland afleveren.

  • Een geldig Heftruck certificaat is een pré
  • Jij hebt een MBO niveau 2 diploma in de logistieke richting (pré)
  • Bij voorkeur full-time beschikbaar in twee ploegen (7:00-15:00 en 15:00-23:00)
  • Ervaring met een handscanner
  • Je bent nauwkeurig en je kunt zowel zelfstandig als in een team functioneren
  • Je bent flexibel m.b.t. werkzaamheden en werktijden (2 ploegen diensten)

Kom bij ons werken! Bolletje B.V. is een traditioneel Twents bedrijf met zo'n 450 medewerkers verdeeld over twee locaties. In Almelo wordt in een geautomatiseerde productieomgeving verschillende producten gemaakt waaronder: beschuit, roggebrood, knäckebröd en kruidnoten. De werkcultuur binnen Bolletje is informeel maar serieus. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste: bij Bolletje krijg je de kans om je te ontwikkelen en je sterke punten te ontdekken. Start People is een intern uitzendbureau gevestigd op de productielocatie van Bolletje Almelo.

Werken bij Bolletje B.V. in Almelo betekend werken in een plezierige en informele werksfeer.
Je ontvangt een uitstekende beloning met (bij aanvang) een uurloon van €12,05 bruto (excl. toeslag en ongeacht leeftijd). Bij goed functioneren ga je na 26 gewerkte weken naar €13,44 bruto per uur. De toeslag voor werk na 18.00 uur is 38%. Bij Bolletje zijn veel doorgroeimogelijkheden, daarom maken wij gebruik van een uitgebreid beoordelingssysteem, zodat jij snel weet waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden binnen Bolletje zijn. Je start met een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding op basis van de reisafstand tussen jouw woonadres en de werklocatie met een maximum van €6,- netto per dag. Bij ons kan je gratis parkeren. Verder bieden wij een duidelijk overzicht van je vakantiedagen middels een persoonlijk portaal en kan je deel nemen aan een collectieve zorgverzekering. Wij bieden voldoende vakantiedagen aan, je verwerft bij elke volledige gewerkte maand aanspraak op zestien uur vakantie. In goed overleg mag je gebruik maken van onbetaald verlof. Is je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Wij horen graag van je!