Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker

Start People Weert

Standplaats
Weert
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0064267

Als magazijnmedewerker & hefttruckchauffeur ga je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Je draagt mee in het volledige productie proces mee. Veel voorkomende werkzaamheden zijn in de richting van laden en lossen van materialen, het rondrijden van inkomende goederen en controles voeren . Je bent een teamplayer en kan goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en tegelijkertijd het overzicht bewaren van het proces.

 • Het verwerken van inkomende goederen (ontvangst, lossen, boeken, inruimen) en het controleren van de voorraad op de locaties
 • Met de heftruck verplaatsen van pallets met graafmachine-onderdelen (in stellingen plaatsen, klaarzetten voor transport).
 • Het picken van goederen m.b.v. een scanner en/of picklijsten en het verzendklaar maken van deze goederen
 • De dagelijkse verwerking van artikelenontvangsten en –uitgiften. En een secure en adequate verwerking van goederen.
 • Verdere voorkomende werkzaamheden in ons magazijn, zoals het doen van klein onderhoud aan de heftruck en het op orde houden van het magazijn

Vanwege drukte in het magazijn zijn wij per direct op zoek naar een magazijnmedewerker / hefttruckchauffeur. Je draagt zorg voor de tijdige en correcte verwerking van in- en uitgaande goederen, zodat we een betrouwbare, tijdige en up-to-date goederenstroom en voorraadregistratie hebben en houden.

Wat wij vragen van jou?

 • Lbo/mbo werk- & denkniveau en logistieke werkervaring
 • Kunnen besturen van en omgaan met een heftruck en bij voorkeur in het bezit van een geldig heftruckcertificaat. Tevens kunnen werken met een scanner
 • Goede communicatieve vaardigheden, je bent zelfstandig, een aanpakker, flexibel, accuraat, secuur, stressbestendig en je wil net dat stapje extra zetten
 • Herken je jezelf in onze kernwaarden: Afspraak is Afspraak, Respect, Integriteit, Ambitie en Betrokkenheid

Ons team is een familiebedrijf dat bestaat uit de bedrijven, Vereco Verhuur, VMT International, VTS Track Solutions en Raupen Technik Deutschland (RTD). Er werken in totaal circa 220 medewerkers. Wij zijn klein begonnen als revisie- en oplasbedrijf van rijwerk. In ruim 60 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een internationale service- en handelsorganisatie. We zijn thuis ‘op elk terrein’ van grondverzetmachines: machines, rijwerk, uitrustingsstukken, slijtdelen en service. We hebben 24/7 onderdelen op voorraad beschikbaar voor onze klanten. Geen dag is hier gelijk. We hebben veel verschillende producten en klanten. Daarom is het belangrijk dat er geen fouten worden gemaakt. Zeker met onze stelregel: voor 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Ons bedrijf is gevestigd in Maarheeze en is makkelijk te bereiken via de A2 snelweg of via het openbaar vervoer. Het ligt in de omgeving van Weert, Eindhoven en Roermond.

Bent u werkzaam binnen ons bedrijf dan mag je uiteraard rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Als je bij ons in dienst komt, kun je het volgende verwachten:

 • Een warm bad waar je in stapt. Enthousiaste en kundige collega’s met de juiste mentaliteit. Hard werken en plezier gaan hier hand-in-hand. We zetten hier net dat stapje extra
 • Bij voorkeur woonachtig binnen een straal van max. 30 km van Maarheeze
 • Wij staan altijd open voor goede ideeën. We doen het goed, maar het kan altijd beter
 • Het bedrijf ligt vlakbij de A2 in Maarheeze, dus gemakkelijk met de auto te bereiken en de trein stopt zo ongeveer bij ons voor de deur. De treinstation is makkelijke te bereiken op een loopafstand.
 • Werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een flexibel, financieel gezond en groeiend familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur.

Soort dienstverband: fulltime, onbepaalde tijd

Geïnteresseerd? Solliciteer dan meteen!