Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Magazijnmedewerker

Start People Drachten

Standplaats
Drachten
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0067871

Heb jij ervaring als magazijnmedewerker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Voor een organisatie in Drachten zijn wij op zoek naar een Orderpicker. Jij start de dag met een kopje koffie met collega's en gaat vervolgens aan de slag. Jij kunt laten zien wat jij in je mars hebt bij het picken van orders en het stapelen van pallets door middel van een pompwagen. Je krijgt de orders door via een headset (voice picking). Ook zorg jij ervoor dat alles klaar wordt gezet voor verzending en transport. Omdat het fysiek zware werkzaamheden kunnen zijn hoef jij in je vrije tijd niet meer naar de sportschool! Je komt terecht op het distributiecentrum in Drachten. Je bent veel zelfstandig aan het werk maar je krijgt veel nieuwe (gezellige) collega's. Omdat er altijd genoeg werk te doen is, vliegt de dag voorbij!

Wij zoeken een betrouwbare Magazijnmedewerker die bereid is om fysieke werkzaamheden uit te voeren.

Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Jij hebt enige ervaring opgedaan als Magazijnmedewerker of Logistiek Medewerker;
  • Jij bent bij voorkeur per direct beschikbaar;
  • Jij bent bereid om fulltime te werken.

Zie jij een match? Solliciteer dan snel!

De organisatie staat voor eenvoud; zij houden het simpel. De waarden zijn dan ook eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Elke dag handelen de medewerkers hier naar. Zij dagen je uit om elke dag het maximale uit jezelf en het team te halen. Het distributiecentrum in Drachten zorgt ervoor dat verschillende supermarkten bevoorraad worden en hier kun jij je steentje aan bijdragen! Het distributiecentrum is een groot magazijn en je komt terecht in een gedreven team. De locatie is goed te bereiken vanuit Groningen, Heerenveen en Assen.

Dit is jouw kans om aan de slag te gaan als fulltime Magazijnmedewerker! Het betreft vast werk voor 40 uren per week. In principe werk je van maandag tot en met vrijdag, het kan voorkomen dat je op een zaterdag moet werken. Je zal starten via Start People met de intentie om uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd te bieden.

Verder bieden wij:

  • Een vaste fulltime baan;
  • Een bruto uurloon van €9,96 tot €11,63,- bruto per uur (afhankelijk van ervaring);
  • Verschillende toeslagen (zoals een toeslag op zaterdag);
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Via Start People onbeperkt gebruik maken van GoodHabitz (waarbij je gratis toegang hebt tot meer dan 100 online trainingen);
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld.

Maak nu van deze vacature jouw baan en solliciteer snel! Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0512-532483 of via drachten@startpeople.nl.