Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Magazijnmedewerker

Start People Doetinchem

Standplaats
Hengelo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Bouw
Vacaturenummer
1AV0069095

In deze functie kom je te werken in een gezellig, innoverend, Achterhoeks familiebedrijf genaamd Bouwcenter HCI. Als magazijnmedewerker / heftruckchauffeur draag jij samen met je collega's verantwoordelijkheid voor het in goede banen leiden van alle logistieke handelingen omtrent bouwmaterialen. Het betreft een functie, waar je bij goed functioneren uitzicht hebt op een vast contract bij deze prachtige werkgever op de locatie in Ulft!

Jij gaat jou werkdag op deze manier vullen:

 • Je ontvangt de bestelde goederen; het lossen van de goeden en het op de juiste locatie opslaan met behulp van de heftruck;
 • Je helpt de klanten in het magazijn, op een vriendelijke manier voorzie je de klanten van passend advies, daarnaast help je de klanten waar mogelijk;
 • Je verzorgt de afgifte van goederen, het klaarzetten van goederen en laden aan de hand van magazijn- of pakbonnen;
 • Je hebt enige ervaring met het besturen van een heftruck;
 • Je bent verantwoordelijk voor de orde en indeling van het magazijn, jij bepaalt waar de goederen worden opgeslagen, zodat het ruime magazijn optimaal benut wordt!

Jij beschikt over de nodige ervaring als magazijnmedewerker en of heftruckchauffeur en jij bent fulltime beschikbaar. Je weet als geen ander de bovenstaande taken in de juiste banen te leiden. Daarnaast vind je het prettig om in contact te zijn met de klanten die vaak het op het terrein komen om op een nette manier geholpen te worden. Als jij ook nog kennis hebt van verschillende bouwmaterialen of affiniteit hebt met bouw en techniek dan past deze functie precies bij jou. Dit is echter geen must.

Bouwcenter HCI is een nuchter en erg gezellig Achterhoeks familiebedrijf wat zich toelegt op de toelevering van bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal en keukens, tegels en badkamer voor voornamelijk de professionele bouwer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hengelo (GLD).

Dit is goed om te weten:
Start People werkt nauw samen met Bouwcenter HCI. Sollicitaties rechtstreeks aan het adres van onze relatie worden dan ook doorverwezen naar Start People.

Naast een zeer leuke functie met veel doorgroei mogelijkheden bij een mooie en hechte organisatie bieden wij jou:

 • Een functie in de dagdienst,
 • Een zeer goede werksfeer, met leuke collega's
 • Uitzicht op een vast contract
 • Werk in een groot magazijn, zowel binnen als buiten
 • Een brutomaandsalaris in de schaal van €10 - €12 per uur, op basis van opleiding en ervaring.
 • Het behalen van een heftruckcertificaat, mocht dit nodig zijn

Heb jij nou interesse in deze leuke vacature? Solliciteer dan direct!
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Bel dan naar 0314-320300, of mail naar doetinchem@startpeople.nl