Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Magazijnmedewerker bij AS Watson

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Heteren
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1999004741

Wij zijn op zoek naar enthousiaste fulltime of parttime magazijnmedewerkers voor het bevoorraden van onze Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper en ICI Paris XL filialen. Samen met jou kijken er wij op welke afdeling jij het beste tot je recht komt. Je kan bijvoorbeeld gaan orderpicken met een voicepicksysteem, producten inpakken of verpakken, producten verplaatsen in het magazijn met een elektrische palletwagen. Kortom, het werk binnen het magazijn is afwisselend met prima arbeidsvoorwaarden en leuke collega’s waarmee je samen zorgt voor de juiste belevering van alle filialen.

Vind jij het uitdagend om zo goed mogelijk te scoren en ben je een echte aanpakker? Hou je ervan om een in groot team op fysieke werkzaamheden te verrichten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je herkent jezelf in de volgende kenmerken:

  • Je bent minimaal 18 jaar of ouder
  • Je bent in een fysiek goede conditie
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Bereid om in 2 of 3 ploegen te werken
  • Je bent gemotiveerd en je werkt secuur
  • Je beschikt over eigen vervoer (ben je woonachtig in Arnhem kan het ook met OV)
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Bereid om 1 zaterdag per 4 weken te werken

A.S. Watson is ’s werelds grootste retailer in Health & Beauty. Het hypermoderne distributiecentrum is gevestigd in Heteren (nabij Arnhem). Het is verantwoordelijk voor de bevoorrading voor de filialen van Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper en ICI Paris XL. In het distributiecentrum zijn negen verschillende afdelingen wat zorgt voor diversiteit in werkzaamheden. Onder de beste omstandigheden werken er dagelijks meer dan 500 medewerkers. Er is een gezellige, open sfeer aanwezig met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen op de afdelingen.

Het werk binnen het distributiecentrum is afwisselend. Naast het ruime brutoloon heb je recht op een onregelmatigheidstoeslag, wat het salaris extra interessant maakt! Indien het bevalt is het mogelijk om een vast contract te krijgen!

De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m zondag tussen 06.00-14.00 uur, 14.00-22.00 uur en 22.00-06.00 uur.
Voor iedereen vanaf 22 jaar en ouder geldt het volgende bruto uurloon:

Maandag t/m vrijdag:
06.00-20.00: €11,82 per uur (inclusief toeslagen)
20.00-22.00: €14,56 bruto per uur (inclusief toeslagen)
22.00-06.00: €17,30 bruto per uur (inclusief toeslagen)

Zaterdag
06.00-18.00: €15,11 bruto per uur (inclusief toeslagen)
18.00-22.00: €17,30 bruto per uur (inclusief toeslagen)

Zondag
22.00-0.00: €22,78 bruto per uur (inclusief toeslagen)
0.00-06.00: €17,30 bruto per uur (inclusief toeslagen)

Ben jij die flexibele doorzetter die één van de vele afdelingen komt versterken? Solliciteer via de sollicitatieknop op de website.