Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker bij Kaemingk

Start People Inhouse Services - Kaemingk Aalten

Standplaats
Doetinchem
Opleidingsniveau
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
0847400214

Ben jij flexibel en hou je van hard werken? Dan is Kaemingk in Aalten op zoek naar jou! Als magazijnmedewerker kun je op verschillende afdelingen worden ingezet. De werkzaamheden die je uitvoert kunnen per afdeling verschillen, zodat je veel afwisseling hebt en multi-inzetbaar bent.

Denk hierbij aan de volgende functies:

 • Lader/losser
 • Medewerker van het monstermagazijn (in- en uitpakken, stickeren, etc.)
 • Medewerker expeditie

Het gaat om een actieve baan, waarbij je veel in beweging bent en fysiek dus goed op de proef wordt gesteld. Tijdens het intakegesprek zal worden gekeken bij welke afdeling jij het beste past.

Werken bij Kaemingk is een hele gave ervaring. Naast het feit dat je bij een grote organisatie komt te werken, is er ook op het gebied van je eigen persoonlijke ontwikkeling veel te behalen. Zo maak je bijvoorbeeld tijdens je intakegesprek al een logistieke test, om goed in te kunnen schatten of de functie van magazijnmedewerker goed bij je past.
Daarom vragen we van jou het volgende:

 • Je bent fulltime beschikbaar in de 2-ploegen.
 • Je werkt nauwkeurig en efficiënt.
 • Je hebt een proactieve werkhouding en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk.
 • Zelfstandig en secuur werken is voor jou de standaard.

Kaemingk is een innovatieve en internationale leverancier van kwalitatief hoogwaardige seizoensdecoratie en woonaccessoires.
Het hoofdkantoor van Kaemingk staat in Aalten. Hier werken zo’n 450 medewerkers aan de in- en verkoop van onze producten, die ze laten zien in twee grote showrooms van in totaal liefst 9.800 m2.

Ook de coördinatie van het wereldwijde logistieke proces vindt hier plaats. Kaemingk heeft maar liefst 8 magazijnen met een oppervlakte van 93.000 m2 waar alle ingekochte artikelen worden opgeslagen en verzonden naar de (internationale) klanten.

Naast een uitdagende functie, waarbij je volop de ruimte krijgt om jezelf op persoonlijk gebied te ontwikkelen, krijg je daarnaast ook:

 • Een vaste plek met urengarantie in de 2-ploegendienst (06:00 – 14:00 uur / 14:00 – 22:00 uur).
 • Een goed salaris tussen de €10,02 en €10,48 bruto per uur (afhankelijk van de afdeling).
 • Ploegentoeslag bovenop je uurloon van 8,43%.
 • Een half jaar contract met een vast aantal uren. Daarnaast heb je zicht op een vast contract bij Kaemingk!
 • De mogelijkheid om online trainingen en cursussen te volgen via GoodHabitz, welke je door Start People worden aangeboden.

Ben jij na het lezen van het bovenstaande functieprofiel enthousiast geworden en zie je jezelf deze nieuwe uitdaging wel aangaan? Solliciteer dan vooral via onderstaande button!

Heb jij nog vragen over deze vacature? Laat het ons vooral weten! Je kunt ons bereiken via kaemingk@startpeople.nl of via ons telefoonnummer 0543 – 450034.