Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker bij Kaemingk

Start People Inhouse Services - Kaemingk Aalten

Standplaats
Aalten
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
0847400214

Op zoek naar een toffe baan in een internationaal bedrijf? Word magazijnmedewerker bij Kaemingk. Een verrassend, innovatief bedrijf. Als orderpicker in het magazijn ga jij met een leuk en enthousiast team aan de slag om er voor te zorgen dat alle klanten hun bestelling op tijd bezorgd krijgen. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag fulltime aan de slag? Lees dan snel verder!

Als orderpicker ben jij een belangrijk schakel in het proces. Je krijgt de bestelling binnen op jouw scanner en zorgt dat die bestelling verzameld wordt. Tijdens het werk staat er een gezellig muziekje op, daarnaast heb je gezamenlijk pauze met je collega’s.

Het orderpicken gebeurd in twee ploegen. De werktijden zijn van 06:00 tot 14:00 en van 14:00 tot 22:00, dit wisselt met de week af. Bij Kaemingk ben je gegarandeerd van een fulltime werkweek, je zult nooit afgebeld worden of eerder naar huis worden gestuurd.

  • Je bent iemand die het interessant vind om in een internationaal bedrijf aan de slag te gaan.
  • Je kunt jezelf goed verstaanbaar maken in het Nederlands, Duits of Engels.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor het werk wat je doet en wil jouw bijdrage leveren aan een soepel lopend proces.

Kaemingk is marktleider in Europa op het gebied van decoratieartikelen. Het hoofdkantoor van Kaemingk staat in Aalten, dat ligt tussen Winterswijk, Lichtenvoorde en Varsseveld in. Daarnaast hebben ze wereldwijd vijf verkoopkantoren van waaruit ze de hele wereld voorzien van de mooiste originele producten voor kerst en het voorjaar.

Start People is als inhouse uitzendbureau gevestigd binnen één van de hallen van Kaemingk.

Wij bieden jou als Start People, één van de beste werkgevers.
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en wij als team zullen altijd voor je klaar staan. Doordat wij als Start People ‘inhouse’ gevestigd zijn bij Kaemingk kun je altijd bij ons langs komen als je vragen hebben. Daarnaast lopen wij wekelijks door de hallen bij Kaemingk om te kijken hoe het met je gaat en of je het nog steeds naar je zin hebt.

Ook kun je het volgende verwachten als je aan de slag gaat bij Kaemingk:

  • Een bruto salaris van €10,48.
  • Een ploegentoeslag van 8,43%. Deze toeslag krijg je over elk gewerkte uur. Daarmee komt je salaris uit op €11,36 bruto per uur.
  • Een reiskostenvergoeding, vanaf 10km.
  • Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verbreden met meerdere online traningen van Good Habbitz.
  • Als Kaemingk tevreden over je is contractverlening mogelijk. Daarnaast worden er jaarlijks uitzendkrachten overgenomen door Kaemingk.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Grote kans dat wij jou uitnodigen voor een intakegesprek.