Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

magazijnmedewerker Farmacie

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Weesp
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0027651

In deze functie kom jij als magazijnmedewerker te werken in een leuk team en ben jij verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van diverse taken en werkzaamheden in het magazijn. Heb jij ervaring, ben jij secuur en nauwkeurig en ben jij een hardwerkende magazijnmedewerker? Dan is de functie van magazijnmedewerker bij Abbott Nederland in Weesp de passende functie voor jou! Nieuwsgierig? Lees snel verder voor de gehele functie van magazijnmedewerker bij Abbott.

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als magazijnmedewerker ben jij heb jij een verantwoordelijke rol binnen het het magazijn van Abbott! Jij steekt graag de handen uit de mouwen en jij weet samen met jouw collega's ervoor te zorgen dat het magazijn dagelijks op orde is. In deze functie ben jij bij Abbott verantwoordelijk voor het laden en lossen van inkomende vrachtwagens. Als magazijnmedewerker kom jij in aanraking met diverse soorten producten. Je komt hierbij ook te werken met kwetsbare en breekbare producten! Als magazijnmedewerker weet jij hier goed mee om te gaan en werk jij nauwkeurig. De diverse goederen controleer jij bij binnenkomst op schade en controleer jij eveneens de paklijst. De goederen die worden geleverd sla jij op de juiste wijze op. Als magazijnmedewerker bij Abbott ben jij verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling in het magazijn en boek jij de goederen in het programma SAP. Daarbij ben jij als magazijnmedewerker in staat te werken met een heftruck en reachtruck! Samengevat zullen jouw taken zijn:

 • Laden en lossen van vrachtwagens en ontvangen van pakketten
 • Controle op schade en controle van de Paklijst
 • Nemen van productmonsters van ontvangen grondstoffen
 • Sorteren, labellen en opslaan van goederen
 • Orderpicken, verpakken en verzenden van uitgaande goederen
 • Inboeken van goederen in het systeem (SAP).
 • Administratieve werkzaamheden volgens afgesproken procedures
 • Werken met een forkheftruck en reachtruck.

Abbott Weesp is een belangrijke Abbott Established Pharmaceuticals Division vestiging met moderne productiefaciliteiten en een aantal global EPD afdelingen. In geavanceerde productiefaciliteiten worden door gekwalificeerde medewerkers dagelijks grondstoffen voor geneesmiddelen zoals laxeermiddelen, hormonen en het griepvaccin geproduceerd.

Beschik jij over de volgende punten?

 • Jij hebt ervaring als magazijnmedewerker, bij voorkeur in een vergelijkbare werkomgeving;
 • Je bent nauwkeurig en weet om te gaan met kwetsbare goederen;
 • Je weet in het magazijn het overzicht goed te bewaren;
 • Je bent een gemotiveerde medewerker!
 • Je hebt ervaring met het systeem SAP;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent in het bezit van een Heftruck en Reachtruck bewijs.

Waar kom je te werken?

Als magazijnmedewerker kom je te werken bij Abbott Nederland op de locatie Weesp. Abbott is een toonaangevende wereldwijde farmaceutische organisatie. Abbott houdt zich bezig met de ontwikkeling van producten voor voeding, diagnostiek, vasculaire middelen, diabetes care en pharmaceuticals. Abbott Weesp is een belangrijke Abbott Established Pharmaceuticals Division (EPD) vestiging met moderne productiefaciliteiten en een aantal global EPD afdelingen. In geavanceerde productiefaciliteiten worden door gekwalificeerde medewerkers dagelijks grondstoffen voor geneesmiddelen zoals laxeermiddelen, hormonen en het griepvaccin geproduceerd. Als medewerker magazijn kom jij dagelijks in aanraking met alle diverse producten die het magazijn van Abbott binnenkomen en zullen verlaten.

Wat kan jij verwachten?

Als medewerker magazijn kom je terecht in een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid! Je komt te werken in een team met magazijnmedewerkers en een senior magazijnmedewerker. Je komt te werken een een warm team! De functie is fulltime te vervullen voor 40 uur in de week. Je hebt in deze functie prettige werktijden! Zo werk jij van half 8 tot vier. Abbott wilt graag dat jij als magazijnmedewerker twee keer per week kan werken tot half 5. De functie is ingestoken voor een jaar. Na 1 jaar maak jij kans op een vast dienstverband bij Abbott!

Als magazijn medewerker kom je te werken in een uitdagende functie in een warm en prettig team. De functie is te vervullen voor 40 uur in de week. De werktijden van de functie zijn van half acht tot vier. Daarbij ben je als magazijn medewerker bij Abbott ten minste twee keer in de week beschikbaar tot half 5. De functie is ingestoken met een dienstverband van 1 jaar. Hierna is er kans tot overname! Het salaris van deze functie ligt rond de € 14 bruto per uur. Inschaling zal plaats vinden op basis van kennis en ervaring. De start van de functie is per directt.Heb je interesse of wil je meer informatie? Reageer dan snel!
We komen graag met je in contact.