Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker Heftruckchauffeur

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0050798

Zoek jij een allround magazijnbaan? Bij dit bedrijf doe je van alles; van magazijnwerk, administratieve taken én heftruck rijden. Een gevarieerde baan voor langere tijd!

Wat ga je doen?

 • Je gaat helpen bij het inboeken van orders,
 • Je gaat tellen en zorgt voor het voorraadbeheer.

Daarnaast werk je op de heftruck waar je materialen verplaatst naar de diverse werkplaatsen. Als ervaren heftruckchauffeur ben jij snel thuis in dit werk. Voor het verplaatsen en vervoeren van grote, zware en losliggende materialen draai jij je hand niet om. Zelfstandig werken en je eigen werk doen dat spreekt je aan, maar je kunt ook prima samenwerken met collega's in het bedrijf. In deze baan zorg jij voor een vloeiende doorgang van onderdelen, materialen en producten.

 • Zo ben jij verantwoordelijk voor het vervoeren van verschillende ladingen binnen de productieafdeling, dat wil zeggen; de werkplaatsen waar de chalets worden gebouwd..
 • Je zorgt voor het verplaatsen van houtmateriaal en plaatmateriaal met een vorkheftruck.
 • Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de heftruck
 • Je bent bereid om alle voorkomende werkzaamheden te verrichten binnen het magazijn, de laad- en losruimten en de werkplaats.

Je komt te werken bij een groeiend bedrijf met een Achterhoekse sfeer waar je je snel thuis voelt. Er is veel humor, er wordt gelachen maar er is ook een professionele houding ten opzichte van het werk! Gezelligheid, mooie producten en een goede naam kenmerken dit bedrijf. Daarover kun je trots vertellen als iemand je vraagt waar je werkt!

Het gaat om een fulltime baan, bedoeld voor vast dienstverband. Het werk is in Ulft, bij Doetinchem en goed bereikbaar vanuit de Achterhoek/Zevenaar/Didam etc.

Je hebt:

 • een MBO logistiek of Bouw gerelateerde opleiding/achtergrond;
 • ervaring met administratieve taken (binnen een magazijn);
 • kennis van werken met computer ( invoer werkzaamheden)
 • een vorkheftruckcertificaat dat geldig is (of waarbij we je kunnen helpen deze weer geldig te maken);
 • (ruime) heftruckervaring bij voorkeur opgedaan in een productie-omgeving;
 • verantwoordelijkheid ten aanzien van het verplaatsen van (kostbare) lading en ook losliggend materiaal;
 • een positieve werkhouding om aan te pakken waar nodig;

Dit bedrijf is met de jaren uitgegroeid tot de grootste chaletbouwer van Europa in vakantiewoningen, chalets, zorgunits en mantelzorgwoningen aan klanten in Europa en verder. Vele vakantieparken nemen chalets en vakantiehuisjes bij hen af, maar ook aan particulieren wordt (op maat) geleverd. Er werken zo'n 150 medewerkers in Ulft en de werksfeer is er goed.
Jij kunt aan de slag bij een professioneel bedrijf met een fijn team aan medewerkers. Je voelt je er snel thuis en er zijn genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Er wordt veel voor het personeel gedaan; van vrijdagmiddagafsluitingen, bedrijfsfeest, kerstviering enz. Bij dit bedrijf voel je je gewaardeerd!

Veranderen van baan of wil je je positie verbeteren? Dit werk als "Magazijnmedewerker Heftruckchauffeur" biedt perspectief!
Ook jij wilt vast trots kunnen vertellen over je werk?! Als je aan dit bedrijf verbonden bent, dan voel je je er echt thuis en er valt altijd iets over te vertellen!
Als je je werk goed doet, is een vast dienstverband mogelijk.
Het bedrijf zorgt goed voor het personeel, er zijn goede salarissen, goede arbeidsvoorwaarden en er worden leuke dingen voor het personeel georganiseerd.

Direct solliciteren kan via de button!
Start People neemt dan contact met je op om alles verder met jou te bespreken!

Eerst liever even persoonlijk contact? Bel met Start People Ulft, 0315-631500
Of stuur een Whatsapp bericht via deze link: https://wa.me/031630833217