Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker logistiek

Start People Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
2228005651

Het Customer Service & Returns team bestaat uit 5 gezellige, professionele teamleden die enthousiast bijspringen waar nodig, hun verantwoordelijkheid pakken en belang hechten aan open transparante communicatie. Het is een hecht team dat de onderlinge goede verstandhouding net zo belangrijk vindt als de perfecte service aan de klant geven.

Als “Returns Medewerker" zal je, je bezig houden met het inpakken/uitpakken, inspecteren en beoordelen van producten die retour gestuurd zijn door onze klanten. Jij bent ook diegene die op de vorkheftruck springt om de pallet uit de vrachtwagen te halen want je hebt je certificaat (of je gaat dat bij ons behalen). Soms staat er een doos met borden of bestek voor je neus die opnieuw verpakt moeten worden en weer terug naar het magazijn mogen. Een andere keer staat er een grote koelkast waarvan je het defect niet kent. Deze zal je moeten inspecteren en testen. Soms kun je zelf wat lichte reparatiewerkzaamheden verrichten en in een ander geval zal je een product door moeten sturen naar een gespecialiseerde monteur. Daarnaast leg je de bevindingen digitaal vast en verwerk je deze gegevens in het computersysteem. Je bent tevens een aanspreekpunt voor onze verkoop binnendienst wanneer zij vragen hebben m.b.t. reparaties. Ook kan het voorkomen dat je klantcontact hebt om navraag te doen over een gebrek of juist de reparatie daarvan toe te lichten. Al met al, een erg afwisselende en uitdagende functie.

De taken nog even op een rijtje

 • Het laden en lossen van de transportgoederen;
 • Het in/uitpakken van teruggestuurde producten en deze inspecteren, beoordelen en eventueel repareren
 • Administratieve taken overeenkomstig de verwerking van de bevindingen
 • Ordenen en onderbrengen op de juiste locatie in het magazijn
 • Eventuele lichte reparatiewerkzaamheden
 • Spare parts ordenen en op orde houden van de locaties

 • Je bent gemotiveerd om dit werk veilig uit te voeren en werkt nauwkeurig
 • Je hebt een heftruck certificaat of bent bereid dit te behalen
 • Onze voertaal hier is Nederlands en het moederbedrijf is Engels. In verband met veiligheidsvoorschriften is het van groot belang dat je communicatief vaardig bent. Een van deze talen spreek je dus probleemloos.
 • Basiskennis van Microsoft Office
 • Bent een sociale teamplayer
 • Gevoel en interesse in techniek. (affiniteit i.v.m. reparaties en beoordelingen)
 • Je bent woonachtig in de directe omgeving van Eindhoven.

Oorspronkelijk is de organisatie opgericht in 1983 als gespecialiseerde leverancier van messen, kleding en leerboeken voor cateringstudenten. Tot vandaag de dag is de organisatie verreweg de grootste leverancier van cateringmateriaal in het Verenigd Koninkrijk. In de afgelopen 35 jaar is de organisatie uitgegroeid van een niche, lokale leverancier tot een internationale onderneming die meer dan 500.000 klanten in meer dan 100 landen wereldwijd bedient.

 • Een goed marktconform salaris
 • Een top werksfeer en hechte teams met leuke collega’s
 • Leuke financiële incentives en vieringen met verjaardagen, Pasen, Sinterklaas, Kerst, jubilea, zomer BBQ, ieder kwartaal een frietkar met gratis snacks en friet, etc.
 • Personeelskorting op aankopen van eigen producten
 • Het magazijn ligt nabij het centrum van Eindhoven en is makkelijk te bereiken met de fiets en openbaar vervoer
 • Veiligheid: Bij de organisatie staat Health & Safety hoog in het vaandel. Ze zijn een werkgever die voor zijn medewerkers zorgt en ze beschermt waar nodig. Het is voor de organisatie dus vanzelfsprekend dat we een veilige gezonde omgeving creëren en zorgen voor de noodzakelijke instructies, opleiding en werkkleding (incl. veiligheidsschoenen e.d.) zodat jij zorgeloos je werk kunt doen.