Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Magazijnmedewerker opleiding vrachtwagenchauffeur

Start People Enschede

Standplaats
Enschede
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0023798

Ben jij toen aan een nieuwe uitdaging? En heb jij altijd ade droom gehad om als vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan? Dan is dit jou kan! Wij bieden jou de om aan de slag te gaan als magazijnmedewerker bij een van onze opdrachtgevers en daarnaast je CE rijbewijs en je Code 95 te halen.

Als magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen van binnenkomende goederen en verzamelen en verzendklaar maken van verschillende orders. Daarnaast bestaan jou werkzaamheden uit het checken van de producten op beschadigingen, het juist opslaan van de binnenkomende goederen en het muteren van orderbonnen. Naast deze uitdagende functie richt jij je pijlne volledig op het behalen van je jouw CE Rijbewijs en Code 95. Start People Transport biedt je hierbij de nodige begeleiding en ondersteuning. Diploma behaald? Dan jij kun meteen aan de slag als vrachwagenchauffeur!

Is jouw interesse gewekt en wil je heel graag weten bij welke organisatie je mag solliciteren? Neem contact op met Start People Enschede via 053-4814600 en je mag direct vragen naar Martina.

Makkelijk en snel solliciteren? Dat kan via onze website, maar je mag ons ook direct een app sturen op 06 249 20 758 om je interesse kenbaar te maken en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

  • Jij beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar
  • In het bezit van een B rijbewijs en minimaal 1 jaar rijervaring
  • Lichamelijk sterk, en een goede dosis doorzettingsvermogen

Als magazijn medewerker kom jij te werken in een hecht familiebedrijf. Binnen dit bedrijf is er volop aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.Ondanks de groei is er een informele, familiere sfeer. Daarnaast zijn er regelmatig leuke feestjes en vrijmibos. Wil jij graag meegroeien met dit bedrijf? Dan ben je hier zeker aan het goede adres!

  • Een fulltime baan bij een groeien organisatie
  • De kans om jouw CE rijbewijs en Code 95 te behalen
  • Een salaris tussen de €1900,- en €2200,- bruto per maand
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden: 25 vakantiedagen (bij een voltijd dienstverband), 8,33% vakantiegeld, na een half jaar pensioenregeling en een tegemoetkoming in de reiskosten.

Je begint als magazijnmedwerker met een tijdelijk contract via Start People Enschede, en je krijgt daarnaast de kans via Start People Transport jou CE rijbewijs en Code 95 te behalen. Na verloop een grote kans op een directe aanstelling en zelfs een vast contract Kortom, je krijgt een unieke kans bij een prachtig familiebedrijf. Wil je snel solliciteren? Druk dan op de button of maak je interesse kenbaar via een WhatsApp-berichtje naar 06-24920758. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!