Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker Ploegendienst (man/vrouw) in een groot warehouse!

Start People Inhouse Services - A.S. Watson B.V.

Standplaats
Heteren
Opleidingsniveau
VMBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1830000066

Wij zijn op zoek naar allround magazijnmedewerkers voor het distributiecentrum van de Kruidvat in Heteren (omgeving Arnhem en Nijmegen). Als fulltime logistiek medewerker bij Kruidvat kun je op verschillende afdelingen terecht, er is dus veel afwisseling mogelijk! Je krijgt te maken met alle artikelen die je in een Kruidvat filiaal kunt aantreffen. In het magazijn zijn er verschillende functies die vervuld kunnen worden. Als full time medewerker in de logistiek kun je denken aan: verzamelaars, ompakkers en heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs. Het werk binnen het magazijn is hierdoor afwisselend met goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden tot vast werk en ruim 1000 leuke collega’s!

Als magazijnmedewerker zorg je voor de bevoorrading van alle Kruidvatfilialen. Ook kan je bijvoorbeeld gaan orderpicken met een voicepicksysteem, producten inpakken of verpakken en producten verplaatsen in het magazijn met een elektrische palletwagen. Kortom, het werk is enorm afwisselend met prima arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de enthousiaste, gedreven magazijnmedewerker die het niet erg vindt om vieze handen te krijgen? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Ook wanneer je ervaring hebt als productiemedewerker of een andere functie wat fysiek zwaar is, dan ben je bij ons aan het goede adres. In het kort zijn wij op zoek naar het volgende:

  • Je bent beschikbaar in 2 of 3 ploegendiensten;
  • Je bent het gewend om je handen uit de mouwen te steken en fysiek werk te leveren;
  • Je bent collegiaal zodat je goed binnen het team past.

A.S. Watson heeft een groot modern distributiecentrum gevestigd in Heteren. Als magazijnmedewerker zorg je samen met jouw team voor de dagelijkse bevoorrading van de winkels van Trekpleister, Kruidvat, Pour Vous, Prijsmepper en ICI Paris XL door heel het land. Je kan je voorstellen dat dit dag en nacht doorgaat: daarom wordt er gewerkt in ploegendiensten! Wij vinden het erg belangrijk dat je voor de lange termijn goed op je plek zit. Je krijgt daarom veel afwisseling in je werkzaamheden, een hecht team om je heen en mogelijkheden om door te groeien naar een vaste baan!

In het distributiecentrum in Heteren zijn negen verschillende afdelingen wat zorgt voor diversiteit. Er is een gezellige, open sfeer aanwezig met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen op de afdelingen.

  • Het werk is afwisselend en de sfeer op de werkvloer is erg goed;
  • Er zijn mogelijkheden om opleidingen te volgen, denk aan certificaten voor de heftruck en/of reachtruck;
  • Bij goed functioneren is het mogelijk om een contract voor onbepaalde tijd te krijgen bij A.S. Watson;
  • Je krijgt een fijne toeslag op een goed loon: € 12,00 bruto per uur (22 jaar en ouder) exclusief onregelmatigheidstoeslag;
  • Je werkt in twee of drie ploegendiensten (06:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-06:00 uur);
  • Er is een kantine waar je voor een goede prijs een warme of koude maaltijd kan krijgen;
  • Vanaf 10 km krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten.