4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Management Assistent

Start People Assen Overheid

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Juridisch
Vacaturenummer
1AV0005857

Voor een van onze opdrachtgevers binnen de rijksoverheid, zijn wij op zoek naar een Management ondersteuner die inzetbaar is op een kort project.

Je verricht secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning ten behoeve van onder andere leidinggevenden en/of medewerkers van een organisatie-eenheid. Je handelt zelfstandig uiteenlopende vragen en verzoeken af, en maakt daarbij een inschatting van belang en urgentie. Je verzorgt het agendabeheer, bewaakt voortgang en afhandeling, signaleert en rappelleert dienaangaande. Tevens verstrek je informatie van algemene en procedurele aard en ten aanzien van administratieve en organisatorische processen. Je verzorgt de verslaglegging en notulen van vergaderingen en werkt deze uit, stelt stukken op, verzorgt de uitwerking en stelt op aanwijzing de correspondentie op.

Voor de functie zijn we op zoek naar iemand die beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Het is verder van belang dat je je zaken snel eigen maakt en zelfstandig kunt werken. Tevens ben je als managementassistent doortastend, klantgericht en zorgvuldig; daarbij kun je goed samenwerken. Om deze functie op goed niveau te kunnen uitoefenen, heb je nodig:

  • Een afgeronde mbo-opleiding, aangevuld met een secretariële opleiding;
  • enige jaren ervaring als managementassistent is pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Werken voor deze opdrachtgever betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook als managementassistent draag je hier actief aan bij.

Afdeling Bestuursrecht behandelt zaken tussen burgers en bestuursorganen en tussen bestuursorganen onderling. Bestuursrecht behandelt zaken op de rechtsgebieden omgevingsrecht, varia, belastingrecht, ambtenarenrecht, sociaal zekerheidsrecht, vreemdelingenrecht en mulderzaken. Het cluster bestaat uit 2 teams van rechters en juridische ondersteuning. Daarnaast kent het cluster een team administratie.

Jouw werklocatie is in Groningen en is met het openbaar vervoer goed te bereiken vanuit Assen of Drachten.

  • Een uitdagende fulltime functie voor 36 uur per week
  • Een tijdelijk dienstverband van 3 maanden
  • Een bruto uurloon startend op €13,89 euro, afhankelijk van ervaring
  • Volledige vergoeding reiskosten woon-werk, wanneer je reist met het openbaar vervoer
  • Tegemoetkoming in reiskosten woon-werl, wanneer je reist met eigen vervoer
  • Een mooie kans om je steentje bij te dragen aan een rechtvaardige samenleving!