Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Management assistent

Start People Den Haag Overheid

Standplaats
Den Haag
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0069696

Voor het Centraal Orgaan opvang voor Asielzoekers (COA) zijn wij opzoek naar een enthousiaste Management assistent.
Het betreft een functie voor 6 maanden, met kans op verlenging van 6 maanden. Na deze periode bestaat de mogelijkheid tot overname.

Als managementassistent bij het COA ondersteun je managers/teamhoofden door:

 • Het afhandelen van telefoon- en mailverkeer;
 • Het beheren van agenda’s en het selecteren en prioriteren hiervan;
 • Je vormt een filter voor het management, maar geeft belangrijke en dringende zaken direct door;
 • Je organiseert bijeenkomsten en evenementen;
 • Je legt verslag van bijeenkomsten en vergaderingen door het opstellen van notulen en actielijsten;
 • Je bewaakt gemaakte afspraken en de opvolging acties;
 • Daarnaast handel je zelfstandig correspondentie af aan de hand van concepten en participeer je in projecten;

Jouw afdeling
Je gaat aan de slag binnen de afdeling Vastgoed & Facilitair (V&F). V&F is binnen het COA verantwoordelijk voor het verwerven, (her)ontwikkelen, inrichten, exploiteren, planmatig onderhouden en het afstoten van opvanglocaties en het ter beschikking stellen van goederen aan de locaties.
De afdeling bestaat uit meerdere teams, binnen de teams werken o.a. vastgoedregisseurs, projectregisseurs, projectleiders, opzichters, medewerkers ondersteuning en goederenlogistiek, beleidsadviseurs en stafmedewerkers.
Als managementassistent werk je voor de afdelingsmanager Vastgoed & Facilitair en het teamhoofd Facilitair & Expertise.

Wat jou kenmerkt is dat je zelfstandig en klantgericht bent, maar daarnaast ook professioneel assertief. Naast ondersteuner voor de managers ben je er ook voor het team. Je bent het oog en oor van het management. Je vindt het prettig om als een spin in het web te functioneren in een omgeving die zeer hectisch is en continu verandert.
Je hebt organisatorisch vermogen, weet de juiste prioriteiten te stellen en verbanden te leggen. Je communiceert helder en kunt duidelijke en begrijpelijke teksten schrijven.
Hoe groter de uitdaging, hoe breder jouw glimlach! Je hebt het vermogen om door te groeien en de ambitie om op termijn ook een initiërende rol te spelen bij kleine projecten.

Dit hebben wij verder van je nodig:

 • Relevant diploma, minimaal op MBO-4 niveau, bijvoorbeeld managementassistent, secretarieel en/of Schoevers
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en in een hectische omgeving. Affiniteit met of ervaring binnen een vastgoedomgeving en met projectmatig werken is een pré
 • Praktische en toepassingsgerichte kennis van regels en afspraken op administratief en secretarieel gebied
 • Je werkt gestructureerd en bent pro-actief, accuraat, consciëntieus, omgevingsbewust en communicatief vaardig.

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) is verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van asielzoekers in Nederland. Iedere dag staan we op onze locaties in heel Nederland klaar voor bewoners. Wat je rol ook is, bij het COA ben je onmisbaar. Ben jij de teamplayer die zowel de afdelingsmanager Vastgoed & Facilitair als het team Facilitair & Expertise kan ondersteunen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die de rol van spin in het web met plezier kan vervullen!

Waarom werken bij het COA?
Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen.
Bij ons werk je samen met collega’s uit diverse disciplines aan de opvang en begeleiding van asielzoekers uit allerlei culturen en met diverse achtergronden. Wij bieden je een veelzijdig en afwisselend takenpakket en vragen van jou zelfstandigheid. Je krijgt veel vrijheid voor eigen inbreng en wij waarderen initiatieven die ons werk beter maken. Je krijgt van ons volop de ruimte en begeleiding om jezelf te ontwikkelen. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien.
We vinden duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand belangrijk. Daarom maken we optimaal gebruik van de diverse talenten en vermogens van onze medewerkers. Voor jouw werk krijg je een aantrekkelijk salaris, eerlijke vergoedingen en een goed pensioen.

Wij bieden je een proactieve rol die onmisbaar is bij het COA. Je komt te werken in een omgeving waar je directe bijdrage levert aan de maatschappij. Duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand vinden we belangrijk. Daarom krijg je tal van mogelijkheden die bijdragen aan je persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Je krijgt veelzijdige en afwisselende werkzaamheden en werkt met zeer betrokken en gedreven collega’s. Wij hechten daarnaast veel waarde aan vrijheid en zelfstandigheid in ons werk.

 • Het uurloon bedraagt minimaal €16,82 en maximaal €20,98 bruto op basis van 36 uur (schaal 5 conform functieloongebouw COA). Inschaling is op basis van kennis en werkervaring.
  Overige arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk.
 • We starten met een dienstverband van 6 maanden, met een verlenging van 6 maanden, waarna er de intentie is om een vast dienstverband aan te bieden (onder voorbehoud van organisatieontwikkelingen en functioneren).
 • Je standplaats is in principe ons hoofdkantoor in Den Haag. We gaan qua werktijden (en –locatie) uit van jouw eigen verantwoordelijkheid/ planning en de wederzijdse behoefte aan contact met het management en collega’s. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.