Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Management Ondersteuner

Start People Den Haag Overheid

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0068298

Voor het Ministerie van Jusitie & Veiligheid zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons management komt ondersteunen. Ben jij een echte aanpakker met ervaring als management ondersteuner of office manager? Solliciteer dan snel!

Als managementondersteuner verricht je administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de verschillende sectoren bij de directie Wetgeving en Juridische Zaken (DWJZ). Je bewaakt de agenda's van de managers van DWJZ en plan je afspraken en vergaderingen voor de juristen. Je bewaakt administratief de verschillende werkzaamheden zoals het aanvragen van dienstreizen en dienstvervoer, het opmaken van declaraties, reserveren van vergaderzalen en vergaderstukken plaatsen in ons digitale systeem en overige zaken die voorkomen.

Jij bent bereid echt aan te pakken en hebt een no nonsens mentaliteit. Je bent een kei in samenwerken en vooruitdenken. Je hebt een proactieve houden en accurate instelling.

Ook heb jij:

 • Ervaring als management assistent en/of office manager
 • Een uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal;
 • De mogelijkheid om een VOG aan te vragen (wij regelen dit voor jou.

Ben je daarnaast ook beschikbaar op maandag en vrijdag, solliciteer dan snel!

Werken bij de Rijksoverheid betekent een bijdrage leveren aan een beter Nederland. Dus ook aan een veilige en rechtvaardige samenleving voor iedereen. Justitie en Veiligheid verdedigt en beschermt de rechtsorde. Dat gebeurt op nationaal en op internationaal niveau, bijvoorbeeld in EU verband. Dat maakt werken voor het Bestuursdepartement van Justitie en Veiligheid zo bijzonder. Want recht raakt mensen.

De directie Wetgeving en Juridische Zaken (DWJZ) ondersteunt de algemene leiding van Justitie en Veiligheid in hun zorg voor een goed functionerende rechtsorde, waarbinnen samenleving en burger tot hun recht komen en voor een goed functionerend rechtssysteem. DWJZ is verantwoordelijk voor het tot stand brengen van wet- en regelgeving op dit terrein en zorgt voor het bewaken van de kwaliteit van wet- en regelgeving.

 • Een fulltime werkweek van 36 uur binnen een uitdagende werkomgeving;
 • Een bruto uurloon tussen €18,97 - €22,74 (inschaling op basis van werkervaring);
 • Een tijdelijk dienstverband van 6 maanden o.b.v. een detacheringsovereenkomst;
 • Een opbouw van vakantiedagen naar rato;
 • De Rijksoverheid hanteert de volgende reiskostenvergoeding: €0,07 cent per kilometer (geen parkeerkosten), €0,20 cent met de fiets en 100% OV-kosten;
 • Werken via een toonaangevende uitzendonderneming met unieke vacatures die gespecialiseerd is binnen de overheid;
 • Werken binnen een organisatie die bijdraagt aan de samenleving voor Nederland;
 • Persoonlijke begeleiding door ervaren en enthousiaste Recruiters & HR-medewerkers;
 • Om je persoonlijke ontwikkeling op peil te houden bieden wij gratis online trainingen aan via Good Habitz.

De deadline voor deze vacature is donderdag 18 november 2021, 17:00 uur. Na deze datum hebben wij niet voldoende tijd jou nog mee te nemen in de selectie.