4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Managementondersteuner bij COA - parttime

Start People Assen Overheid

Standplaats
Zweeloo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0006309

Als Manangementondersteuner bij het COA heb jij een uitdagende rol binnen de organisatie. Jij zorgt er bijvoorbeeld voor agendabeheer, correcte administratie en zorgt voor informatievoorziening en communicatiebheer. Dit alles om de manager te ondersteunen.

De Managementondersteuner ondersteunt de leidinggevende door het opvangen van telefoon en mailverkeer, het beheren van de agenda en het selecteren en prioriteren hiervan. De Managementondersteuner vormt een filter voor de leidinggevende, maar geeft belangrijke en dringende zaken direct door. Tevens bereidt hij vergaderingen en bijeenkomsten voor, zowel inhoudelijk als organisatorisch onder andere door het opvragen en verwerken van informatie. Daarnaast handelt hij zelfstandig correspondentie af aan de hand van concepten. Bij (vak) inhoudelijke vragen neemt de Managementondersteuner de vraag aan en zorgt voor reactie van de leidinggevende of andere medewerker van de afdeling. De management assistent heeft inzicht in de agenda en werkzaamheden van de leidinggevende en weet daarbij efficiënt en effectief te ondersteunen. Hierbij is de Managementondersteuner zowel klantgericht, maar ook professioneel assertief.

De Managementondersteuner legt verslag van bijeenkomsten en vergaderingen middels notulen en actielijsten. Hij beheert de bewaking van gemaakte afspraken en signaleert niet-nakomen daarvan aan de leidinggevende. Tevens beheert hij het specifieke archief van de leidinggevende waarin soms ook vertrouwelijke informatie is opgenomen. De Managementondersteuner archiveert belangrijke informatie op de juiste wijze en kan deze snel en accuraat terugvinden. Daarnaast schoont hij het archief regelmatig op verouderd materiaal, maar weet belangrijke informatie te borgen.

De standplaats is Aalden/Zweeloo (dit ligt tussen Emmen en Westerbork).

 • MBO diploma, op het gebied van management assistent, MBO secretarieel en/of Schoevers
 • Ervaring binnen een soortgelijke functie
 • Je kan je gemakkelijk aanpassen in een steeds veranderende organisatie
 • Je werkt resultaatgericht, bent integer en kunt goed samenwerken
 • Je beschikt over goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en afdelingen
 • Je bent snel beschikbaar voor 28 uur per week.

Het COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. Zij zijn verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers en begeleiden hen naar een toekomst in Nederland of het land van herkomst. Zij werken daarbij nauw samen met de andere organisaties binnen de vreemdelingenketen.

 • In eerste instantie een tijdelijke functie, wel met een kans op verlenging bij goed functioneren
 • Een parttime werkweek van 28 uur
 • Een mooie aanvulling op jouw CV!
 • Ervaring op doen binnen de vreemdelingenketen
 • Een marktconform salaris met een goede reiskostenvergoeding

Voldoe jij aan bovenstaande competenties? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!