Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Mechanisch monteur

Start People Roermond

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0017744

Innovatief, duurzaam, vakmanschap, integer en mensgericht. Dat ben jij! Lees hieronder wat jij allemaal nog meer kunt... Of wist je dat allemaal al?
Voor een bedrijf dat gevel- en straatstenen produceert zijn wij op zoek naar een Mechanisch monteur die aan de geautomatiseerde machines werkt en zorgt dat alle processen optimaal verlopen.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s voer je onderhoud en constructiewerkzaamheden volgens planning uit en werk je aan storingsmeldingen in TDO. Hierdoor zorg je voor een optimale beschikbaarheid van de installaties en apparatuur, zodat er wordt voldaan aan de voorschriften voor kwaliteit, ARBO en milieu. Je werkt 5 dagen in dagdienst.
Zo ben je bezig met het beoordelen van storingen en het uitvoeren van onderhoudsopdrachten, je bekijkt werkopdrachten, technisch bestek, tekeningen, schema’s en manuals en je (de)monteert, repareert, reviseert en vervangt onderdelen en apparatuur. Je bent ook bezig met het vervaardigen van constructie- en machineonderdelen, het ombouwen, inregelen en testen van installaties en je ondersteunt de operators. Als laatste zorg je er voor dat alle technische documentatie bijgewerkt is. Het kan ook voorkomen dat je meedraait in de consignatiedienst.

Wie ben jij?

 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je zoekt een vaste baan voor lange tijd;
 • Je hebt een afgeronde technische opleiding of aantoonbare ervaring;
 • Samenwerken doe jij met volle overgave;
 • Jij schiet niet snel in de stress.

Het bedrijf produceert gevel- en straatstenen en op deze locatie werken ongeveer 40 mensen om elke dag van alle materialen mooie eindproducten te maken. Samen het werk doen vinden ze erg belangrijk en ze zoeken ook collega’s die echt samen willen werken en ook graag een band willen opbouwen met de groep.

Wat krijg je van ons?

 • Kans op een vaste baan bij goed presteren;
 • Gezellige collega’s die hard werken, maar ook hard lachen;
 • Ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei en doorgroeimogelijkheden;
 • Vergoeding voor de consignatiedienst;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Ziekteverzuim bonus.