Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Mechanisch operator

Start People Veendam

Standplaats
Veendam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0032024

Voor een opdrachtgever in Veendam zijn wij op zoek naar twee mechanisch operators ter uitbreiding van het team. Als mechanisch operator houd je je bezig met het instellen en omstellen van één van de grootste machines binnen het bedrijf. Voor technische operators is deze machine een hele mooie uitdaging.

Je wordt binnen de organisatie opgeleid om deze machine te kunnen bedienen en om de bijbehordende gereedschappen te kennen. Als operator ben je verantwoordelijk voor de gehele machine. Je zorgt voor de aanvoer van materialen en je hebt oog voor je omgeving. Daarnaast ben je bereid om nieuwe dingen te leren en ga je een uitdaging niet uit de weg. Er is altijd ruimte voor verbetering en ontwikkeling en je vindt het leuk om hier over mee te denken.

Je gaat werken in 2 ploegen waarbij de werktijden zijn van 06:00 tot 14:00 en de week erop van 14:00 tot 22:00. De ploegentoeslag in 2 ploegen is 14%. Bij drukte gaan ze over naar de 3 ploegen met een ploegentoeslag van 19%.

Wij zoeken iemand die technisch onderlegd is en ervaring heeft in een productieomgeving. Verder zijn de volgende punten van belang:

  • Je hebt technische kennis en gaat een uitdaging niet uit de weg.
  • Je beschikt over een technische opleiding niveau 3/4
  • Je bent bereid om in 2 en 3 ploegen te werken
  • Je bent fysiek sterk
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de metaal

Daarnaast voel jij je op je best in een informele werkomgeving en houd je wel van een lolletje op zijn tijd. Herken jij jezelf in deze vacature dan komen wij graag met jou in contact!

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken bij een organisatie met veel opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast is het belangrijk dat je allround inzetbaar bent, zodat je afwisselende werkzaamheden kunt uitvoeren. Als uitzendkracht bij onze opdrachtgever ben je gewoon één van de medewerkers en wordt er geen onderscheid gemaakt tussen vast personeel en uitzendkrachten. De werksfeer kenmerkt zich door een openheid en een nuchtere mentaliteit. In overleg is er veel mogelijk.

Wij bieden een fulltime functie in 2 ploegen of 3 ploegen. Het salaris ligt tussen de € 2244 en € 2670 afhankelijk van de ploegentoeslag en ervaring. Naast een goed salaris krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en/of opleidingen. Er is een bedrijfskantine waar je iets te eten kunt kopen en ze hebben verschillende mogelijkheden om geld te sparen met je afdeling voor een teamuitje. Je begint als uitzendkracht maar bij goede prestaties krijg je een contract in dienst van de opdrachtgever.