Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Mechanisch operator

Start People Groningen

Standplaats
Leek
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0059405

Als mechanisch operator ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de productie van een kwalitatief hoogwaardig product. Je legt de basis van diverse type katheters, welke allemaal middels machinale werkzaamheden geproduceerd worden. Aangezien het om een medisch product gaat, ga je in jouw werkzaamheden precies en kwaliteitsgericht te werk. Op deze manier zorg jij ervoor dat alle geproduceerde producten door de kwaliteitscontroles heen komen.

Er komt bij het maken van één katheter meer kijken dan je in eerste instantie denkt. Het productieproces is opgedeeld in een aantal stappen. Als mechanisch operator ben je voornamelijk betrokken bij de machinale werkzaamheden, oftewel het begin van het productieproces. Deze bestaan onder anderen uit processen zoals extruderen, spuitgieten, machinaal breien en grinden. Op alle verschillende machines wordt je ingewerkt door jouw trainer en/of collega’s. Voordat je de machines zelfstandig mag bedienen dien je gecertificeerd te zijn. De verschillende certificaten behaal je door een gesteld aantal uur met de desbetreffende machine te werken. Heb je deze grens bereikt en voldoe je verder aan de gestelde eisen? Dan ben je vanaf dat moment gecertificeerd!

Als mechanisch operator ben je proactief ingesteld en technisch sterk onderlegd. Het produceren van katheters is een precies en secuur proces, dit vraagt om een kwaliteitsgerichte houding. Daarnaast voldoe je aan de volgende kenmerken:

  • Je hebt aantoonbare ervaring met processen zoals extrusie of spuitgieten;
  • Je bent technisch ingesteld en vind het leuk om te werken met verschillende machines;
  • je bent bij voorkeur in het bezit van een Vapro-A diploma of vergelijkbare aantoonbare werkervaring;
  • je bent op termijn bereid om in een andere ploegendienst te werken bijv. de 4- of 5-ploegen.

Aangezien je gedurende het productieproces nauw samenwerkt met jouw collega’s is onderling communiceren van belang. Door jouw communicatieve vaardigheden is dit echter geen probleem.

Wellinq is een erkende producent van diverse medical devices. Het is een internationale organisatie die continu kijkt naar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden om zowel de producten als het productieproces te verbeteren.

Als mechanisch operator kom je te werken bij hun locatie in Leek, dit ligt net buiten Groningen. Hier focussen zij zich hoofdzakelijk op de productie van katheters welke onder anderen voor cardiologische, radiologische en urologische toepassingen worden gebruikt. De afdeling waar jij aan de slag gaat heet ‘de Basishoek’, zoals de naam al doet vermoede wordt hier de basis van elke katheter gemaakt. Als mechanisch operator speel je dus een belangrijke rol in het begin van het productieproces!

Als mechanisch operator krijg je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. In je werk doe je veel kennis en ervaring op met verschillende onderdelen van het productieproces, er dus voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast worden de volgende voorwaarden geboden:

  • Een fulltime baan voor onbepaalde tijd met kans op een contract bij Wellinq zelf;
  • Een bruto uurloon van €13,73
  • Een afwisselende baan in de 2-ploegendienst;
  • De kans om onderdeel uit te maken van een informeel en gedreven team die zich elke dag inspannend om een product te produceren wat er toe doet.

Kan jij niet wachten om bij Wellinq aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de onderstaande button! Heb je toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Thijs Doornbos via het nummer: 050-3694330.