Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Mechanisch operator food

Start People Veendam

Standplaats
Sappemeer
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0068825

Voor een mooie opdrachtgever in de buurt van Groningen zijn wij op zoek naar mechanisch operators. In deze functie houd je je bezig met het instellen en omstellen van de productielijn, het oplossen van kleine storingen en het controleren van het proces. Daarnaast zorg je voor een correcte administratieve afhandeling. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt met het proces en ideeën aandraagt voor verbeteringen. Wanneer er fouten optreden in het productieproces, dan ben jij degene die de échte oorzaak van het probleem achterhaalt en oplost. Je bent iemand die houdt van efficiënt en doelgericht werken en je neemt je collega’s hierin mee.

Jij bent een ervaren mechanisch operator niveau 3/ 4. Je vindt het een uitdaging om de processen binnen een organisatie te bekijken en verbeteren. Daarnaast ben je in staat om je collega’s mee te nemen in jouw positieve werkhouding. Verder zijn de volgende punten van belang:

  • Je hebt ervaring als operator, bij voorkeur in de food;
  • Je bent bereid om in 3 of 4 ploegen te werken;
  • Je bent gemotiveerd en in staat om dit over te brengen op je collega’s;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail.

Ben jij op zoek naar een baan voor de lange termijn? Reageer dan meteen via de sollicitatieknop! Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de vestiging Veendam via 0598-624944 of veendam@startpeople.nl.

Onze opdrachtgever is een sterk groeiende organisatie in de foodsector, gevestigd in de omgeving van Groningen. In de productie is gestructureerd en 'lean' werken belangrijk. Ze zijn continu bezig met het verbeteren en efficiënter maken van de processen. Je komt te werken in een team van collega's waar een prettige en informele werksfeer heerst. Ze staan open voor nieuwe ideeën en ze vinden het prettig als je meedenkt met het proces. Ze produceren voedingsmiddelen en daarom is de werkomgeving netjes en schoon.

We bieden een vaste baan fulltime in de 3 ploegen. Binnen de organisatie heerst een prettige en open werksfeer. Er wordt geluisterd naar jouw mening en ideeën en je bent een belangrijke schakel in het productieproces. Het salaris ligt tussen de € 2650,- en € 2900,- per maand, afhankelijk van jouw werkervaring. Naast een goed salaris, krijg je inlogcodes voor een portaal met meer dan 100 online cursussen en trainingen.