Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Mechanisch Operator Hormoon

Start People Inhouse Serv Abbott Biologicals Olst

Standplaats
Olst
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0066909

Voor de afdeling hormoon binnen Abbott Biologicals B.V. te Olst zijn we per direct op zoek naar een mechanisch operator in de 3- of 5-ploegendienst. Ben jij op zoek naar een baan waarbij je echt wat kan betekenen voor de samenleving en tegelijkertijd een goed salaris kan ontvangen? Dan is deze functie wellicht wel iets voor jou!

Op de afdeling Hormoon worden hormoontabletten geformuleerd en verpakt. Je bent binnen deze afdeling o.a. verantwoordelijk voor het bewaken en controleren van de productie, het verzorgen en waar nodig ingrijpen en bijsturen van het eerste lijn onderhoud. Daarnaast is het belangrijk dat het apparatuur en de werkplek goed, volgens de geldende voorschriften, wordt schoon gemaakt. Wanneer de situatie hierom vraagt kun je ook op andere afdelingen worden ingezet. Het is op deze afdeling belangrijk dat je goed kunt omgaan met de strikte veiligheid- en hygiëneregels die hier gelden.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Je controleert of de juiste grondstoffen, materialen en GMP documenten aanwezig zijn
 • Je zorgt voor het opstarten, controleren en regelen van de processen binnen gestelde kaders zoals tijdschema’s, voorschriften en procedures
 • Je maakt de installatie gebruiksklaar en voert testen uit na onderhoud
 • Je signaleert en verhelpt van storingen van de machinelijn en zorgt voor optimalisatie van de machine instellingen
 • Je regelt het correct om- en afbouwen van de machines
 • Je denkt mee m.b.t. mogelijkheden tot verbetering van werkmethodes, verbetering van efficiency, kwaliteit of veiligheid

Werk jij graag nauwkeurig, ben je betrouwbaar en heb je technisch inzicht? Herken jij jezelf in de kernwoorden stressbestendig, collegiaal en besluitvaardigheid? Heb je daarnaast minimaal een afgeronde technische opleiding MBO niveau 3/4, of bijvoorbeeld VAPRO A? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Je bent fulltime beschikbaar en vindt het geen probleem om in de 3- of 5-ploegen te werken
 • Je hebt oog voor kwaliteit en hygiëne
 • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring als operator
 • Je kan goed zelfstandig, gestructureerd en nauwkeurig werken en je kan goed omgaan met drukte
 • Affiniteit met de farmaceutische branche is een pre;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer (i.v.m. ploegendienst) en je maximale reistijd is 45 minuten
 • Vanwege de aard van de werkzaamheden is het belangrijk dat je beschikt over een goede fysieke gesteldheid en de Nederlandse taal goed beheerst

Over Abbott Biologicals B.V.
Abbott is een wereldspeler op het gebied van gezondheid en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven. Bij Abbott werken wereldwijd circa 94.000 medewerkers in 150 landen aan een divers portfolio op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en medicijnen. Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te realiseren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde. Je maakt deel uit van een zeer succesvolle en alom gewaardeerde organisatie die bepalend is voor de toekomst van gezondheidszorg. Realiseer je potentieel!

Abbott Biologicals Olst is wereldwijd verantwoordelijk voor het afvullen van lactulose (Duphalac), de productie van hormoonpreparaten en het formuleren van Mebeverine. Daarnaast wordt op de vestiging het griepvaccin Influvac® afgevuld en vindt er contract manufacturing plaats. Voor deze producten geldt Abbott Biologicals in Olst als hét center of excellence.

Abbott Nederland is een van de Top Employers van Nederland. Je vindt hierover meer informatie op www.top-employers.com.

Wij bieden een tijdelijk dienstverband als mechanisch operator bij een hightech, modern en innoverend bedrijf. Goed werk wordt beloond. Maak jij jezelf onmisbaar binnen deze periode? Dan doen wij en Abbott er alles aan om jou binnen boord te houden. Het betreft een functie in een 5-ploegensysteem.

 • Het basissalaris ligt tussen € 13,21 en € 17,61 bruto per uur (exclusief ploegentoeslag), maar jouw flexibiliteit wordt beloond! Bovenop jouw uurloon krijg je een vaste toeslag van 19,1% en daar bovenop nog eens een ploegentoeslag van 26,5% omdat je in de 5 ploegen werkt. Dit betekent dat jouw salaris tussen € 17,94 en € 21,54 bruto per uur ligt
 • Daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding van € 0,18 per kilometer met een maximum van € 12,60 per dag
 • Meer dan 100 online trainingen die door Start People worden aangeboden
 • Een vaste contactpersoon via Start People
 • Collectieve zorgverzekering via Start People
 • Een persoonlijk beveiligde web omgeving waar je alles omtrent jouw werk kan inzien

Werken bij Abbott betekent een informele werkomgeving en ontwikkelingsmogelijkheden. Indien je in het bezit bent van VAPRO of een gelijkwaardig technisch diploma, dan zijn er in de toekomst goede mogelijkheden tot een vast dienstverband bij Abbott. Wil jij graag als operator aan de slag in de omgeving van Zwolle, reageer dan direct op bovenstaande vacature.