Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker Account Support

Start People Arnhem XL

Standplaats
Arnhem
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0043081

Ben jij die proactieve en leergierige medewerker die, samen met jouw collega’s bewust wil werken aan het opbouwen en onderhouden van een goede zakelijke relatie met onze klanten?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor deze functie ga je werken bij het bedrijfsonderdeel Klant. We willen dat klanten makkelijk zaken kunnen doen met Liander. Hoe? Door onze dienstverlening aan te laten sluiten bij dat wat klanten normaal vinden. Daarom spelen we continue in op de stijgende verwachting van de klant. Dit doen we op basis van inzicht in de klantbehoefte en de klantbeleving in de klantreis.
We zijn dan ook op zoek naar collega's die de serviceverlening naar een hoger niveau kunnen tillen en hierover graag mee denken.

De afdeling Klant verzorgt voor ruim 22.000 grootzakelijke klanten onder andere het administratieve beheer, waarbij je kunt denken aan facturatie, het verwerken van terugleververzoeken en het verzorgen van de overeenkomsten voor het transport van gas en elektriciteit. Tevens verzorgen zij de klantbediening voor deze klanten, waarbij zij jaarlijks ongeveer 25.000 klantvragen en klachten per telefoon of e-mail afhandelen.

Als medewerker Account Support ben je betrokken bij de organisatie en de afdeling en onderneem je uit eigen beweging acties en doe je voorstellen. Je neemt het voortouw, anticipeert, zoekt en ziet kansen, signaleert knelpunten en handelt hiernaar. Wij zoeken iemand die in staat is om mee te bewegen met de veranderingen die de afdeling van je vraagt. Je beschikt over empathisch vermogen en vanzelfsprekend ben je klantgericht.

Verder vragen we:

  • een afgeronde HBO opleiding of MBO 4 (met veel ervaring binnen klantcontact);
  • ervaring binnen een customer service afdeling;
  • ervaring met methodieken op gebied van continu verbeteren zoals LEAN, Six Sigma, Agile, Scrum is een pré;
  • affiniteit met de techniek

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. Zij staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar zij iedere dag samen aan werken. Ze bieden professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

  • Het gaat om een uitdagende fulltime functie voor 40 uur per week (32 uur per week is ook mogelijk) voor langere duur en op lange termijn eventueel kans op een contract bij Alliander;
  • De vaste werklocatie is het hoofdkantoor van Alliander in Arnhem. Momenteel wordt echter voornamelijk vanuit huis gewerkt, maar het inwerktraject zal wel gedeeltelijk op kantoor plaatsvinden.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door het volgen van online trainingen.
  • Een bruto uurloon van €15,24