Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker Accountsupport

Start People Arnhem XL

Standplaats
Duiven
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0023104

Ben jij die pro-actieve en leergierige medewerker die, samen met jouw collega’s bewust wil werken aan het opbouwen en onderhouden van een goede zakelijke relatie met onze klanten?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor deze functie ga je werken bij het bedrijfsonderdeel Klant & Markt. We willen dat klanten makkelijk zaken kunnen doen met Liander. Hoe? Door onze dienstverlening aan te laten sluiten bij dat wat klanten normaal vinden. Daarom zijn we continue bezig om in te spelen op de stijgende verwachting van de klant. Dit doen we op basis van inzicht in de klantbehoefte en de klantbeleving in de klantreis.
De afdeling K&M Grootzakelijk Operatie werkt voor ruim 22.000 grootzakelijke klanten . K&M Grootzakelijk verzorgt het administratieve beheer van de grootzakelijke klanten. Daarbij valt onder meer te denken aan facturatie, verwerken van terug lever verzoeken en het verzorgen van de overeenkomsten met onze grootzakelijke klanten voor het transport van gas en elektriciteit. Tevens verzorgt Grootzakelijk Operatie de klantbediening voor de grootzakelijke klanten. Ieder jaar ontvangen we ongeveer 25.000 klantvragen en klachten per telefoon of e-mail.

Je voelt je verbonden met het werk en bent loyaal aan de organisatie en afdeling. Vanuit deze betrokkenheid onderneem je uit eigen beweging acties en doet voorstellen. Je wacht niet af, neemt het voortouw, anticipeert, zoekt en ziet kansen, signaleert knelpunten en handelt hiernaar. Wij zoeken iemand die van ervaringen leert en deze toepast in nieuwe situaties. Tevens ben je in staat om mee te bewegen met de veranderingen die de afdeling van je vraagt. Je beschikt over empathisch vermogen. Vanzelfsprekend ben je klantgericht.

Verder vragen we:

 • HBO werk- en denkniveau (minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding aangevuld met relevante werkervaring);
 • ervaring binnen een customer service afdeling;
 • ervaring met methodieken op gebied van continu verbeteren zoals LEAN, Six Sigma, Agile, Scrum is een pré;
 • affiniteit met de techniek

Liander is een netbeheerder. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in uw regio. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven.

 • Werken bij een energieke organisatie waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen met Duiven als werklocatie
 • Een fulltime baan (40 uur) voor langere/ onbepaalde tijd
 • Parttime voor 32 uur per week is ook bespreekbaar (met vaste vrije dag)
 • Mogelijkheden om op termijn ook een dag in de week thuis te werken
 • Mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen
 • Bruto uurloon van €14,94
 • Reiskostenvergoeding van €0,15 per km of OV volledig.
 • Starten op korte termijn (in overleg)