Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker accountsupport

Start People Arnhem XL

Standplaats
Arnhem
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0057333

Verzet jij met gemak bergen met werk en denk je voortdurend na over de beste werkwijze? Krijg jij energie van tevreden klanten? En wil jij een bijdrage leveren aan de energietransitie vanuit een maatschappelijk betrokken organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou voor Liander in Arnhem!

Als medewerker accountsupport ga je werken bij het onderdeel Klant, waar jij het eerste aanspreekpunt bent voor de grootzakelijke klanten. Zij willen dat klanten makkelijk zaken kunnen doen met Liander. Hierin ga jij jouw bijdrage leveren door een goede serviceverlening en prettige contacten. Jij kent jouw klanten en weet wat er speelt. Je geeft zelf antwoord op de vragen of zorgt ervoor dat de vraag op de juiste plek terecht komt als je het zelf niet weet. Daarnaast voer jij het administratieve beheer uit voor diezelfde klanten. Ook voor nadenken over en initiëren van verbeteringen in het werkproces is volop ruimte.

De afwisseling in taken en de ontwikkelingen zorgen voor een dynamische omgeving. Een omgeving waarin Liander hun zakelijke klanten een optimale klantbeleving willen bieden, maar waar ook ruimte is voor jouw ontwikkeling. Zo krijg je na ongeveer een halfjaar een voor Alliander op maat gemaakte NCOI opleiding aangeboden. Tijdens deze opleiding leer je meer over de technische achtergrond en het verzorgen van een goede klantbeleving. Na afronding ontvang je hiervan een certificaat.

De afdeling Klant verzorgt voor ruim 22.000 grootzakelijke klanten onder andere het administratieve beheer, waarbij je kunt denken aan facturatie, het verwerken van terugleververzoeken en het verzorgen van de overeenkomsten voor het transport van gas en elektriciteit. Tevens verzorgen zij de klantbediening voor deze klanten, waarbij zij jaarlijks ongeveer 25.000 klantvragen en klachten per telefoon of e-mail afhandelen.

Je voelt je verbonden met het werk en bent loyaal aan de organisatie en afdeling. Vanuit deze betrokkenheid onderneem je uit eigen beweging acties en doet voorstellen. Je wacht niet af, toont lef, anticipeert, zoekt en ziet kansen, signaleert knelpunten en handelt hiernaar. Wij zoeken iemand die van ervaringen leert en deze toepast in nieuwe situaties. Tevens ben je in staat om mee te bewegen met de veranderingen die de afdeling van je vraagt. Je beschikt over empathisch vermogen. Vanzelfsprekend ben je klantgericht, maar ook kostenbewust.

Verder vragen we:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring binnen een customer service afdeling;
 • Ervaring met methodieken op gebied van continu verbeteren zoals LEAN, Six Sigma, Agile, Scrum is een pré;
 • Affiniteit met de techniek.

Voor deze functie ga je werken bij Alliander: Alliander is een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren ze het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. Ze zijn dan ook blij dat ze kunnen rekenen op de kennis en kunde van hun 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren ze technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

Zij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Binnen deze functie versterk jij de 3.000 collega’s bij netbeheerder Liander. Met elkaar leiden zij de dagelijkse distributie van gas en elektra over onze netten in goede banen.
Voor deze functie ga je werken bij het organisatieonderdeel Marktdiensten.

 • Een fulltime functie voor 40 uur per week of parttime voor 32 uur per week, voor langere duur;
 • De startdatum is in overleg, op korte termijn mogelijk;
 • Het vooruitzicht op een contract van Alliander;
 • Een mooi bruto uurloon van €15,24 (€2641 o.b.v. fulltime) Vanuit de cao Netwerkbedrijven kun je hierin een mooie groei maken;
 • Werktijden tussen 8.00 uur en 17.00 uur;
 • Werken vanuit huis. Momenteel wordt er voornamelijk vanuit huis gewerkt en die mogelijkheid blijft naar verwachting. Het inwerktraject zal wel gedeeltelijk op locatie zijn;
 • De vaste werklocatie is het hoofdkantoor van Alliander in Arnhem. Een schitterend gebouw op 7 minuten loopafstand van treinstation Arnhem Centraal;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen vanuit de functie, maar ook door trainingen. Zoals de voor Alliander op maat gemaakte NCOI opleiding en vele online trainingen via Start People;
 • OV kosten worden volledig vergoed, eigen vervoer tegen €0,15 per km;
 • Een functie binnen een dynamische omgeving waar jij je volop kunt ontwikkelen.